Designer tool

Door middel van een succesvol crowdfunding project heb ik deze online tool laten maken waarmee je zelf een geborduurde ring kunt ontwerpen. Het idee ontstond vanuit een vragen die ik regelmatig kreeg: Kan ik ook andere kleuren kiezen? en is een eigen patroon ook mogelijk? Met deze vragen in gedachte ben ik de designer tool gaan uitdenken en maken.

 

Met de designertool kan je zelf een geborduurde ring ontwerpen, zowel op patroon als kleur. Inmiddels zijn er al een aantal klanten aan de slag gegaan met de designer tool voor geborduurde ringen. Ik vind het heel leuk om te zien welke ideeën jullie hebben en welke kleurencombinaties ontstaan. Hieronder zie je een voorbeeld van een zelf ontworpen kleurenpatroon. 

 


Ontwerp je eigen geborduurde ring
Ontwerp je eigen ring
Geborduurde ring
Het eindresultaat.

Ontwerp je eigen ring

Heb jij ook een leuk idee in gedachte? Kies bijvoorbeeld de kleuren die jij mooi vind of maak een ring die perfect past bij je favoriete jurkje! Probeer het eens uit; je kan de tool gratis uitproberen en een eigen ontwerp in elkaar klikken.

 

De tool werkt heel makkelijk; je klikt je ontwerp in elkaar door kruisjes op de gewenste plek te plaatsten. Of je geeft de kruisjes van bestaande patronen de gewenste kleur. Je kunt het ontwerp tussentijds opslaan en later aan verder werken of aanpassen.

 

Opties:

1. Je kunt kiezen uit een standaard patroon wat je naar eigen smaak kunt invullen met de beschikbare kleuren.

 

2. Je kunt kiezen uit een eigen patroon, hierbij kan je in het raster zelf kruissteekjes plaatsen op de gewenste plek. Je hoeft niet het hele raster te gebruiken. Je mag ook delen open laten, dit wordt dan zilver en daar komen geen gaatjes. Door de gewenste kleuren te kiezen kan je jouw eigen patroon naar wens 'inkleuren'.

 

Nadat je ontwerp klaar is klik je op bestel en neem ik vervolgens contact met je op over je ontwerp. 

 

Wil je meer weten over het crowdfunding project? kijk op Kickstarter.