sprokkelen - houten sieraden

 

Bijzondere handgemaakte sieraden met stukjes hout!

 

Het enthousiasme voor het sprokkelen en het vinden van bijzondere stukjes hout spreekt uit deze sieraden. De schoonheid van onbehandeld hout heb ik vormgegeven in deze serie sieraden. In de 'jaar ring' heb ik de mooie jaarringen van deze houten schijf de vormgeving van de ring laten bepalen. Ik heb een houten jaarring vervangen door een gouden. De gouden jaarring staat voor een bijzonder jaar, jubileum of moment.

Houten sieraden kopen

Ben je op zoek naar houten sieraden? Dan is onze collectie "sprokkelen" de collectie voor jou. Deze sieraden worden gemaakt vanuit het enthousiasme om te sprokkelen. Onbehandeld hout heeft een ongekende schoonheid. Zo vind je in deze collectie onder meer houten broches, houten kettingen, houten ringen en houten oorbellen. Ben je op zoek naar een speciaal of op maat gemaakte sieraad? Laat het me weten, ik denk graag met je mee en je kan bij mij ook sieraden in opdracht laten maken.

 

Hout is voor sieraden niet het eerste materiaal waar je aan zal denken. Dat maakt houten sieraden juist des te interessanter om wat mee te doen. Het is enorm origineel. Al onze houten sieraden worden gemaakt van verschillende soorten hout. Onder meer berkenhout en twijgjes zijn terug te vinden op deze pagina. 

 

Houten ring

Op deze pagina vind je een uitgebreid aanbod aan houten ringen. Deze ringen zijn voornamelijk rond. Je vind hier ringen waarvan er een basis ring is met daarop hout, of ringen die volledig ingelegd zijn in hout. Ben je op zoek naar een speciaal type houten sieraad of een houten ring, maar kan je deze niet vinden? Laat het me weten. Ik maak ook sieraden in opdracht, zo kan ik exact creëren waar jij naar op zoek bent.