blog

Moederdag

Het is alweer bijna Moederdag. Natuurlijk kan je haar verwennen met een mooi cadeau maar er zijn veel meer leuke tips.

 

Moederdag draait ook om quality time, je kunt bijvoorbeeld een leuke activiteit plannen die jullie samen kunnen doen. Denk aan een ontspannende wandeling in de natuur, een gezellige picknick in het park of een middagje samen koken en nieuwe recepten uitproberen.

 

Maar je kunt haar natuurlijk ook verrassen met een leuke workshop of activiteit zoals schilderles, een kookworkshop of zelfs een dagje samen naar de spa.

 

 

Lijkt het je leuk om samen sieraden te maken, boek dan 1 van mijn workshops. Je maakt samen een zilveren sieraad tijdens een gezellige middag en houdt er ook nog een mooie herinnering aan over. 


 SIERADEN CADEAUTJES

 

 

Geef je haar toch liever een mooi cadeau? Dan inspireer ik je graag met een aantal sieraden uit mijn collectie.

 

Een aantal tips voor het cadeau geven van een sieraad:

 

Kies voor een sieraad dat niet of nauwelijks afhankelijk is van een maat. Zo kan je haar verrassen zonder bijvoorbeeld haar ringmaat te hoeven opmeten. Goede voorbeelden zijn; een set oorbellen, een armband of een mooie ketting. 

 

Kies voor een sieraad met een persoonlijke boodschap, bijvoorbeeld de armbanden waar je iets in kan laten graveren. Of kies voor een sieraad met een specifieke vorm of kleur waar je betekenis aan geeft. Bijvoorbeeld een hartje of rode/roze kleur voor liefde. 


Mooi verpakt

Ik pak alle sieraden netjes in met een doosje, zakje en decoratie. Je ontvangt dus een cadeautje dat je direct kunt geven. 

 

Post cadeau

Natuurlijk kan ik jouw bestelling ook direct versturen naar de gelukkige ontvanger. Ik verpak het sieraad dan feestelijk zodat de ontvanger echt verrast wordt met een prachtig sieraad cadeau per post.

 

Persoonlijke boodschap

Wil je een persoonlijke boodschap vermelden bij je cadeautje? Dat kan zeker, stuur me een mailtje met jouw tekst en ik zorg dat het cadeautje wordt ingepakt met jouw persoonlijke boodschap erbij. Je kunt je persoonlijke tekst ook vermelden in de opmerking bij je bestelling. 

 


Hopelijk vind je met deze tips het perfecte sieraad voor moederdag. Mocht je vragen hebben neem gerust contact met me op en dan help ik je graag verder. Maak er een speciaal moment van voor jouw moeder.

 

Happy mother's day!voorgaande Blogs