blog

Zilverdag Schoonhoven

Kom, kijk en bewonder Zilverstad Schoonhoven

 

Zilverliefhebbers opgelet. Op 2e Pinksterdag - 5 juni 2017 is Schoonhoven Zilverstad the place to be. De historische binnenstad is die dag van 10.00 tot 17.00 uur één grote goud- en zilversmidswerkplaats. Verspreid over meer dan 140 plekken met paviljoens en stands is het overal zilver wat de klok slaat. Kom, kijk, bewonder én koop; want natuurlijk wordt veel van het moois die dag verkocht en hoef je niet met lege handen naar huis!

 

Zilversmeden laten je maandag 5 juni 2017 de fijne kneepjes van het vak zien en doen je versteld staan tijdens de demonstraties waar ze alles maken van de fijnste sieraden tot de prachtigste zilveren kunstwerken. Ook heten edelsmeden, graveurs, edelsteenspecialisten je welkom in de tientallen goud- en zilverateliers van de stad. Het zijn al die ateliers, samen met de enige Zilvervakschool van Nederland en het Nederlandse Zilvermuseum, die Schoonhoven al eeuwenlang dé zilverhoofdstad van het land maken. Niet alleen op 2e Pinksterdag, maar alle dagen van het jaar.

 

 

Wordt 2e Pinksterdag ook jouw Zilverdag? Tijdens de Zilverdag zal ik diverse collecties sieraden verkopen en presenteren. Naast alle sieraden zijn er ook materialen en gereedschappen te koop om zelf sieraden te maken.

 

Kom langs en maak er gezellig dagje uit of een lang pinksterweekend van. Want naast al het zilver zijn er volop winkels, cafés en restaurants in Schoonhoven en omgeving. En je kunt er natuurlijk ook in een Bed & Breakfast of hotel logeren. Voor meer informatie over de Zilverdag kijk je op: https://www.zilverdag.nl

 

Tot dan!

 

Zilverdag Schoonhoven

Kom, kijk en bewonder Zilverstad Schoonhoven

meer lezen

Terugblik op het Feelgood & shopevent

Afgelopen weekend stond ik met mijn sieraden op het Feelgood & shopevent in Veghel. Een jaarlijks evenement waar webshops hun producten presenteren in kleine 'live' winkeltjes. Je vind er leuk verrassende producten en enthousiaste ondernemers. 

meer lezen

Binnenkort het Feelgood & shopevent

Binnenkort ben ik 'live' te zien met mijn sieraden tijdens het Feelgood & shop event in Veghel. Tijdens dit evenement presenteer en verkoop ik sieraden uit diverse collecties waaronder: borduursieraden, muizentrap sieraden, Zeeuwse knoop sieraden en sprokkel sieraden.

meer lezen

Frisse start van het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar is begonnen en januari is heel koud... Vandaag kijk ik vanuit mijn atelier uit op een winters landschap. Hier en daar ligt nog een plukje witte sneeuw van de afgelopen dagen en natuurlijk ijs op de sloot. 

meer lezen