Herfst 2022


Herfst 2022

 

En toen was het alweer herfst... wat vliegen de weken voorbij. Ik heb heerlijk genoten van de zomer maar zit nu alweer volop in de voorbereidingen voor het cadeautjes seizoen.

 

In de herfst vind ik de natuur prachtig en doe ik altijd veel inspiratie op voor mijn sieraden. Ik hou van de mooie herfstkleuren, de vondsten die je kunt doen zoals mooie herfstbladeren, eikeltjes, dopjes en paddenstoelen.

 

In mijn nieuwste collectie komen een aantal van deze natuurlijke elementen terug zoals de afdrukken van mooie blaadjes. 

 

Ik ga weer heerlijk genieten van dit seizoen met wandelen in het bos, warme chocomelk drinken, koekjes bakken en knutselen met de kinderen als het weer minder lekker is.

 Memories

 

 

Als kind maakte ik graag verfafdrukken van bladeren op papier of drukte ik oude knopen in klei voor een mooie structuur. Ook de patronen die ontstaan wanneer je met een grijs potlood over een papiertje en munt heen krast, vind ik magisch.

 

De manier van zoeken naar structuren en texturen is voor mij de inspiratiebron geweest voor mijn collectie: 'Memories'. De afdruk van natuurlijke elementen in de sieraden doen mij denken aan fossielen en herinneringen aan vroeger, vandaar de naam: Memories.

 

Om mooie afdrukken van de structuren te krijgen start ik mijn ontwerpproces met het maken van vormpjes in klei. Deze gebruik ik vervolgens om zilveren afgietsels te maken voor de sieraden. Pure ambacht dus.

 

Voor sommige ontwerpen heb ik blaadjes afgedrukt in klei om zo een mooi patroon te krijgen.  Het patroon op deze prachtige sieraden is gepatineerd, zodat het natuurlijke element goed opvalt en het contrast tussen het zilver en de afdruk goed weergeeft.

 

De collectie bestaat uit onder andere; oorbellen, kettingen en ringen. Omdat dit thema uitnodigt om te blijven experimenteren zal ik er vast nog ontwerpen aan toe voegen in de komende maanden. 

 Memories sieraden:


After the storm

 

Ook de collectie 'After the storm' past perfect bij het herfstseizoen. De sieraden zijn geïnspireerd op afgewaaide takjes.

 

Bepakt met een grote tas en een snoeischaar ben ik op pad gegaan en heb ik de mooiste afgewaaide takken verzameld. Omdat veel takken nog in de knop zaten vond ik hele mooie takjes die je normaal gesproken niet ziet liggen. 

 

Deze takjes in de knop heb ik verwerkt tot een serie handgemaakte sieraden. De bijzondere After The Storm collectie bestaat uit een serie handgemaakte oorbellen, armbanden, ringen en kettingen, waarvan een aantal gecombineerd met edelstenen in natuurlijke tinten.

 

Alle sieraden worden met de hand gemaakt dus heb je speciale wensen of wil je een andere kleur edelsteen? Vraag gerust naar de mogelijkheden: contact opnemen.

  

 Herfst oorbellen:

Deze takjes oorbellen passen perfect bij de herfst. Zowel de vorm als de kleur passen mooi bij het najaar. De zilveren takjes zijn gepatineerd waardoor ze de mooie donkere kleur krijgen. 

 


Herfst ringen:


Herfst kettingen:


Herfst armbanden:


Dennenappel ketting:

Dennenappel ketting

 

Nog een superleuk item voor de herfst is dit subtiele kettinkje met een klein dennenappeltje.

 

gecombineerd met een dun collier van echt zilver. Het dennenappeltje is gegoten van 925 zilver en daarna gepatineerd waardoor de binnenkant van de dennenappel een zwarte kleur heeft gekregen. Dit geeft het dennenappeltje meer diepte en een natuurlijke uitstraling.

 

Een prachtig kettinkje wat door zijn eenvoud mooi past bij iedere outfit, een sieraad wat je veel zult dragen.

  

 


Heerlijke zepen met edelsteen

 

Speciaal voor dit najaar heb ik nog twee superleuke cadeau ideeën toegevoegd aan de webshop. Twee mooie sets met daarin een Body soap bar & amethist of een Body soap bar met bergkristal. 

 

Verwen jezelf of iemand anders met een doosje vol heerlijks: een vegan Soap Bar en een prachtig stuk Bergkristal. De geuren van Mandarijn en Calendula  omringen jou als jij je wast met deze handgemaakte zeep. De opgewekte vibes van de Bergkristal zorgen ervoor dat jij je blij en opgewekt voelt en vol energie zit.

 

Je huid voelt zijdezacht en droogt niet uit omdat deze zeep gemaakt is van natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten. Neem nooit genoegen met minder als het om selfcare gaat.

 

Afmeting van het doosje: 12 bij 12 cm. Omdat zowel de zeep als de steen unieke natuurproducten zijn, is ieder exemplaar weer anders en kunnen kleuren iets afwijken van deze foto's.

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0