Sieraad laten maken

 

 

 

Ben je op zoek naar een persoonlijk sieraad? Dan is samen een sieraad op maat ontwerpen iets voor jou. Heb je zelf al ideeën of wil je juist advies over het ontwerp? Ik help je graag verder.

 

Mijn ervaring in het ontwerpen van sieraden is zeer divers; van persoonlijke trouwringen tot het omsmelten van oude sieraden naar een modern ontwerp. Persoonlijke sieraden zijn perfect voor een huwelijk, cadeau, geboorte, of andere bijzondere gelegenheid.

 

Hier zie je bijvoorbeeld een set op maat gemaakte trouwringen in combinatie met bijpassende sieraden voor de bruid. Door de gegoten takjes door te voeren in alle ontwerpen ontstaat er een mooie eenheid in de set.


Persoonlijk ontwerp maken

Loop je al een tijdje met het idee om 'iets' te laten maken van je oude goud en zilver? Of heb je een sieraad in gedachte wat je zou willen laten maken? Er is veel mogelijk; zelfs het personaliseren van sieraden door middel van een gravure of kindertekening. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor je kan betekenen? Neem contact op en dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

 


Persoonlijk gesprek

Tijdens een afspraak in mijn atelier bespreken we jouw wensen en ideeën. Vervolgens werk ik deze ideeën uit tot een schets of omschrijving. Naar aanleiding hiervan maak ik een prijsopgave voor het sieraad op maat. Je ontvangt van mij deze schets/omschrijving samen met de prijsopgave. Als het ontwerp en de prijsopgave naar wens zijn ga ik het ontwerp voor je uitvoeren in mijn atelier. 


Sieraad in opdracht

 

 Wil je een sieraad in opdracht laten maken?

 

Neem dan contact op via de onderstaande knop zodat we samen een afspraak kunnen inplannen in mijn atelier in Rosmalen.

 

Tot snel!

 

Vriendelijk groet,

Corina