Een Persoonlijk ontwerp laten maken

Ben je op zoek naar een persoonlijk sieraad? Dan is samen een sieraad op maat ontwerpen iets voor jou. Heb je zelf al ideeën of wil je juist advies over het ontwerp? Ik help je graag verder. 

 

 

Mijn ervaring in het ontwerpen van sieraden is zeer divers; van persoonlijke trouwringen tot het omsmelten van oude sieraden naar een modern ontwerp. Persoonlijke sieraden zijn perfect voor een huwelijk, cadeau, geboorte, na een overlijden of andere gelegenheid.

 

 


Herinnerings sieraden

Heb je sieraden uit een erfenis gekregen? Soms is het mooi om ze zo te dragen maar soms is het ook fijn als je ze kunt moderniseren tot een sieraad van je eigen smaak wat je veel zult dragen. Hierover denk ik graag met je mee. Je kunt alleen kleine aanpassingen doen maar ook het omsmelten van oud goud tot iets nieuws behoort tot de mogelijkheden.

 

Naast het vermaken van 'oude' sieraden maak ik ook nieuwe sieraden met bijvoorbeeld een vingerafdruk of as erin verwerkt. Deze manieren van een herinnering toevoegen aan een sieraad zijn heel persoonlijk en bijzonder. Zo draag je de herinnering aan jouw geliefde bij je. Ik help je graag met het ontwerpen van een passend sieraad bij jouw wens.

 

 


Persoonlijk gesprek

Loop je al een tijdje met het idee om 'iets' te laten maken van je oude goud en zilver? Of heb je een sieraad in gedachte wat je zou willen laten maken? Er is veel mogelijk; zelfs het personaliseren van sieraden door middel van een gravure of kindertekening. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor je kan betekenen? Neem contact op en dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

 

Tijdens een afspraak in mijn atelier bespreken we jouw wensen en ideeën. Vervolgens werk ik deze ideeën uit tot een schets of omschrijving. Naar aanleiding hiervan maak ik een prijsopgave voor het sieraad op maat. Je ontvangt van mij deze schets/omschrijving samen met de prijsopgave. Als het ontwerp en de prijsopgave naar wens zijn ga ik het ontwerp voor je uitvoeren in mijn atelier.  


Sieraad in opdracht

 

 Wil je een sieraad in opdracht laten maken?

 

Neem dan contact op via de onderstaande knop zodat we samen een afspraak kunnen inplannen in mijn atelier in Rosmalen.

 

Tot snel!

 

Vriendelijk groet,

Corina