ZILVEREN SIERADEN

 

Ik ben Corina Rietveld en vanuit Rosmalen werk ik aan bijzondere sieradencollecties. Voor mijn designs gebruik ik verschillende materialen en technieken die de zilveren sieraden een aparte origineel karakter geven.

 

Bij mij vind je verrassende sieraden waarin authentieke borduurtechnieken zijn verwerkt die de sieraden een aparte twist geven. Er vindt dus een samensmelting plaats tussen ouderwetse technieken met mooie garens en moderne zilveren sieraden. Met mijn zilveren sieraden wil ik laten zien dat er tal van mogelijkheden zijn als het op borduren aankomt. Je vindt er geborduurde ringen, armbanden, oorbellen, kettingen en babyarmbandjes. De sieraden heb ik met de hand vervaardigd en zijn van echt zilver. Mocht het borduursel na verloop van tijd verslijten of wil je graag nieuwe kleuren laten borduren dan kan dat ook. Je kan opsturen en door mij laten doen, maar zelf proberen is ook natuurlijk mogelijk.

 

Om je nader kennis te laten maken met mijn collectie heb ik op mijn website enkele voorbeelden in de webshop staan. Van ringen tot oorbellen en kettingen. Ben je op zoek naar een andere kleur of een uniek patroon? Neem dan gerust contact met me op of kijk eens in de Designertool voor meer mogelijkheden. 

 

Geborduurde ringen

Een voorbeeld uit mijn collectie zijn de geborduurde sieraden. De ringen zijn gemaakt van zilver met daarin een patroon van kleine gaatjes. Deze gaatjes worden geborduurd met mooie verschillende kleuren garen. Behalve geborduurde ringen vind je in mijn collectie ook geborduurde armbanden, oorbellen en kettingen. Een opvallend en origineel.

 

Geborduurde armbanden

In mijn zilveren sieradencollectie vind je ook prachtige geborduurde armbanden. Ik heb ze versierd met mooie kruissteekpatronen. Door het kleurrijke borduurwerk op een vernieuwende wijze aan te brengen in een sieraad ontstaat een prachtige moderne armband met een ouderwetse tintje. Ook bij de geborduurde armband bestaat de mogelijkheid om na verloop van tijd je borduursel door mij te laten vervangen of er een ander kleurenpatroon in te laten borduren. Ik verpak de armband voor je in een leuk doosje, waardoor je het ook kunt geven als eens heel uniek cadeautje.

 

Baby armbandje

Een nieuwe baby in de familie... bijzonder en superleuk! De kleine krijgt nu alle aandacht en wordt flink verwend. Jij als oom of tante kan voor de kleine natuurlijk een prachtig baby armbandje kopen. Ik heb een speciale baby armband ontworpen waar lieve kleurtjes in verwerkt worden. Ook de zilveren baby armband is voorzien van heel fijn borduurwerk. Het armbandje is verstelbaar. Dus ook al wordt de baby groot kan hij of zij er nog lang van genieten. Past het na ruim twee jaartjes niet meer is het armbandje ook een heel leuk sieraad welke je kan bewaren als herinnering voor later. Ook aan de babycollectie heb ik veel tijd en aandacht besteed. Het zijn echte juweeltjes.

 

Oorbellen

In mijn collectie vind je ook prachtige zilveren oorbellen in verschillende designs. Je hebt uit mijn collectie een keus uit geborduurde oorbelletjes tot prachtige zilver oorbellen met heel fijn vouwwerk erin. In mijn collectie vind je oorbelletjes in verschillende uitvoeringen en prijzen voor elk budget. Ze zullen een leuke aanvulling zijn op je outfit. Mijn oorbellen zijn ook heel leuk om als geschenk te geven.

  

Oorknopjes met een cirkel

In mijn zilveren sieradencollectie vind je ook echte zilveren oorknopjes met een cirkel. Deze prachtige oorknopjes passen helemaal in de nieuwe trend van minimalistische sieraden. De oorknopjes zijn gemaakt van gerhodineerd zilver wat betekent dat het zilver is voorzien van een laagje rhodium. Dit zorgt ervoor dat je de oorbel niet elke keer hoeft op te poetsen. Ook zorgt rhodium voor wat extra stevigheid. De doorsnede van de cirkels is 6 mm.

 

Zeeuwse sieraden

In mijn collectie vind je ook Zeeuwse sieraden. Het Zeeuwse accent heb ik naar voren laten komen in de vorm van de Zeeuwse knoop die verwerkt is in moderne en hippe sieraden. De Zeeuwse collectie bestaat verder ook nog uit ringen, oorbellen, kettingen en een armband. Behalve dat ik gebruik maak van fijne Zeeuwse knoopjes verwerk ik ook mooie pareltjes in sommige designs.

 

Zilveren armbanden

In mijn prachtige collectie vind je ook mooie zilveren armbanden. Van luxe tot trendy voor een schappelijk prijs. Ik heb ook verschillende variaties zodat je een prachtige unieke armband bij mij kan laten maken welke past bij die speciale gelegenheid. Voor elke gelegenheid vind je bij mij de juiste armband in een aparte unieke stijl. Je kan kiezen voor een mooi verfijnd zilveren armbandje met een zilveren balkje. Je hebt ook armbandjes met een cirkel. Deze zijn ook gemaakt van gerhodineerd zilver. Dit betekent dat deze armband niet zwart wordt en je de armband dus ook niet hoeft op te poetsen. De armband is verstelbaar gemaakt van maat 16 cm tot 19 cm. De afmeting van de cirkel is 11 mm doorsnede. Je kan de armbandjes ook in een setje bij mij kopen. De armband met cirkel is bijvoorbeeld leuk te combineren met de bijpassende ketting en oorbellen met cirkel.

 

Muizentrap sieraden

Een collectie waarop ik zeker trots ben is mijn muizentrap collectie. Muizentrapjes maken kennen we allemaal nog van onze kinderjaren. Deze tere papieren muizentrapjes wilde ik vastleggen in duurzamer materiaal. De muizentrap heb ik toen in zilver uitgevoerd en is nu echt een heel speciaal en draagbaar sieraad geworden. De muizentrap van toen werd de inspiratie voor mijn geweldige sieradenlijn.

 

De muizentrap collectie bestaat uit fragiele decoraties welke ik heb gemaakt van zeer duurzaam materiaal. Ik heb speciale vouwtechnieken toegepast die de sieraden duurzaam maar ook draagbaar maken. Elk vouwwerkje die ik erin heb gemaakt, kan gezien worden als een echt juweeltje. Deze speciale sieraden kan je vinden in gepolijst zilver en 14K verguld. In mijn collectie vind je ringen, armbanden, oorbellen en kettingen.

 

Muizentrap ketting

We kijken nu even naar mijn muizentrap kettingcollectie. We beginnen bij de hanger. De hanger heb ik gemaakt met behulp van de vouwtechnieken van de muizentrap. Ik neemt twee lange stroken zilver en vouw die in elkaar om zo de muizentrap te vormen. Ik heb verschillen soorten muizentraphangers. Ik heb het model waarbij de muizentrap open is. Maar voor de edelsteen liefhebbers, heb ik een muizentraphanger gemaakt met een hele mooie rookkwarts of amethist erin. De dikte van de muizentrap is ongeveer 3,5mm. De doorsnede van de cirkel is ongeveer 15mm. De hanger is gepolijst afgewerkt. De lengte van de ketting is te bestellen in 42cm of 45 cm.

 

Muizentrap ketting amethist

In mijn muizentrap collectie heb ik ook de hanger gemaakt met amethist. De hanger heeft de vouwtechnieken van de muizentrap. Ik gebruik weer lange stroken zilver welke in elkaar worden gevouwen tot ik het unieke sieraad heb gevormd. Daarna wordt de amethist eraan toegevoegd wat de ketting tot een eigentijdse sieraad maakt met een traditioneel karakter.

 

Muizentrap ring cirkel

In deze speciale collectie vind je ook de muizentrapring. Deze ring heb ik gemaakt door middel van vouwtechnieken. Dit doe ik ook weer door twee lange zilveren stroken in elkaar te vouwen. Dit prachtig sieraad vind ik echt een uitblinker. Vind je in mijn collectie je maat niet dan kan ik het wel passend voor je maken.

 

Muizentrap oorbellen zilver

We bekijken nu mijn zilveren muizentrap oorbel. Weer gebruik ik twee lange stroken zilver die in elkaar worden gevouwen. Er ontstaat inderdaad een heel prachtig patroon. De dikte van de muizentrap is ongeveer 3,5mm en de doorsnede van de cirkel komt uit op ongeveer 15mm. Ook deze oorbellen heb ik gepolijst en prachtig afgewerkt.

 

Muizentrap armband

Zo komen we bij mijn muizentrap armband. Ook bij deze prachtige armband heb ik de muizentrap techniek toegepast. Twee lange stroken zilver die in elkaar zijn gevouwen waardoor het muizentrap patroon ontstaat. De armband is ongeveer 5mm breed. Een echte blikvanger aan je arm. Je kan de armband op jouw polsmaat bij mij bestellen. Je neemt gewoon de maat op van je pols en die geef je dan aan mij door wanneer je de bestelling plaatst.

 

Kettingen

In mijn zilveren sieradencollectie mogen de kettingen ook niet ontbreken. Ik heb kettingen in verschillende designs. Je ogen zullen stralen wanneer je kijkt naar de kettingen met fijne Zeeuwse knoopjes of met zilveren veertjes maar ook met de bijzondere muizentrapjes van zilver. De meeste kettingen uit mijn collectie kan je ook combineren met prachtige armbanden, ringen en oorbellen. Samen wordt het echt een prachtige set. Daarvoor heb ik wel gezorgd dat mijn sieraden altijd goed te combineren zijn.

 

Zilveren sieraden kopen

Ik denk dat ik je nu genoeg redenen hebben gegeven om mijn prachtige unieke sieraden te kopen. Je kan ze kopen als een setje voor die ene speciale gelegenheid. Je zal echt uitblinken met deze sieraden om je hals, je pols en je vinger. Als je een keuze hebt gemaakt voor jezelf kan je ook een setje kopen voor een vriendin of je moeder, je oma of je tante. Vergeet ook niet een setje te kopen voor je lieve nichtjes. Hun oogjes zullen schitteren als ze al het moois zien. Wanneer je de sieraden bij mij aanschaft, koop je unieke en prachtige sieraden die zijn gemaakt van kwaliteit zilver en ze zijn uniek in hun soort. Het is dus een goede investering. Ook online kan je mijn prachtige sieraden bestellen. Bekijk ze rustig op jouw tijd in je eigen omgeving. De sieraden die je online ziet zijn ook in jouw maat te verkrijgen.

 

Breng ook een bezoek aan mijn atelier. Maak daarvoor wel eerst een afspraak. Mijn atelieradres is Westeind 6, 5245 NL Rosmalen.