Muizentrap sieraden

 

Ieder vouwwerkje is een juweeltje!

 

De sieraden uit deze collectie zijn geïnspireerd op de muizentrappetjes die ik vroeger als kind vouwde van stroken papier. Ik wilde de fragiele papieren decoraties vastleggen in een duurzamer materiaal. Door de techniek in zilver uit te voeren is het duurzaam en draagbaar als sieraad. De gevouwen sieraden zijn verkrijgbaar in gepolijst zilver en 14K verguld. De collectie bestaat uit; ringen, armbanden, oorbellen en kettingen.

Muizentrap ketting

 

De muizentrap hanger is gemaakt met behulp van de vouwtechniek die wordt gebruikt bij het maken van muizentrappetjes. Door 2 lange stroken zilver in elkaar te vouwen ontstaat dit bijzondere patroon in zilver.

 

De dikte van de muizentrap is ca. 3,5mm. De doorsnede van de cirkel is ca. 15mm. De hanger is gepolijst afgewerkt.

 

De lengte van de ketting is te bestellen in 42 of 45 cm.

€ 119,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Muizentrap ketting rookkwarts

 

Deze verfijnde hanger met rookkwarts is een nieuwe aanvulling op de collectie muizentrap sieraden. De nieuwe toevoeging van edelstenen zorgt voor een traditioneel karakter in dit eigentijdse sieraad. 

 

Deze unieke sieradencollectie verwijst naar de muizentrappetjes die ik als kind vouwde van stroken papier. De dunne stroken papier, welke mij als kind al inspireerde om fantasierijke creaties mee te maken, vormen de basis van mijn nieuwe collectie hangers, ringen, oorbellen en armband. De keuze voor zilver als basismateriaal zorgt dat de gevouwen vormen duurzaam en draagbaar zijn.

 

De dikte van de muizentrap is ca. 3,5 mm. De doorsnede van de cirkel is ca. 15 mm. De rookkwarts heeft een doorsnede van 8 mm. Materiaal: zilver 925.

€ 149,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Muizentrap hanger verguld

 

De muizentrap hanger is gemaakt met behulp van de vouwtechniek die wordt gebruikt bij het maken van muizentrappetjes. Door 2 lange stroken zilver in elkaar te vouwen ontstaat dit bijzondere patroon in zilver. Deze vergulde hanger is verguld met 14 karaat geelgoud over de zilveren hanger. 

De ketting is doublé.

 

De dikte van de muizentrap is ca. 3,5mm. De doorsnede van de cirkel is ca. 15mm. De hanger is gepolijst afgewerkt.

 

De lengte van de ketting is te bestellen in 42 of 45 cm.

€ 179,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Muizentrap ring klein

 

De kleine muizentrap ring is gemaakt met behulp van de vouwtechniek die wordt gebruikt bij het maken van muizentrappetjes. Door 2 lange stroken zilver in elkaar te vouwen ontstaat dit bijzondere patroon in zilver.

 

De ring is ca. 3,5mm breed. De ring is op iedere maat te bestellen. Mocht uw ringmaat er niet bij staan in de maten tabel neem dan contact op of vermeld de gewenste maat bij uw bestelling.

€ 149,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Muizentrap oorbellen zilver

 

De muizentrap oorbellen zijn gemaakt met behulp van de vouwtechniek die wordt gebruikt bij het maken van muizentrappetjes. Door 2 lange stroken zilver in elkaar te vouwen ontstaat dit bijzondere patroon in zilver. De dikte van de muizentrap is ca. 3,5 mm. De doorsnede van de cirkel is ca. 15 mm. De oorbellen zijn gepolijst afgewerkt.   

€ 149,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Muizentrap armband

 

De muizentrap armband is gemaakt met behulp van de vouwtechniek die wordt gebruikt bij het maken van muizentrappetjes. Door 2 lange stroken zilver in elkaar te vouwen ontstaat dit bijzondere patroon in zilver.

 

De armband is ca. 5mm breed.

 

De armband is op uw polsmaat te bestellen. Meet hiervoor de omvang van uw pols met een meetlint. (Deze maat opgeven bij uw bestelling)

€ 269,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Muizentrap ring 'Grow'

 

De muizentrap ring met verloop is gemaakt met behulp van de vouwtechniek die wordt gebruikt bij het maken van muizentrappetjes. Door 2 van dun naar dik verlopende lange stroken zilver in elkaar te vouwen ontstaat dit bijzondere patroon in zilver.

 

De ring verloopt van ca. 4,5 mm naar ca. 11 mm breed. De ring is op iedere maat te bestellen. Mocht uw ringmaat er niet bij staan in de maten tabel neem dan contact op of vermeld de gewenste maat bij uw bestelling.

€ 249,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Muizentrap ring cirkel

 

Van kindercreatie tot prachtig sieraad! Ken je ze ook van vroeger? De muizentrappetjes? De muizentrap ring is gemaakt met behulp van de vouwtechniek die wordt gebruikt bij het maken van muizentrappetjes. Door 2 lange stroken zilver in elkaar te vouwen ontstaat dit bijzondere patroon in zilver.

€ 149,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Muizentrap ring rookkwarts

 

De muizentrap ring is gemaakt met behulp van de vouwtechniek die wordt gebruikt bij het maken van muizentrappetjes. Door 2 lange stroken zilver in elkaar te vouwen ontstaat dit bijzondere patroon in zilver. De toevoeging van rookkwarts zorgt voor een traditioneel karakter in dit eigentijdse sieraad.

 

De dikte van de muizentrap is ca. 3,5 mm. De doorsnede van de cirkel is ca. 15 mm. De ring is gemaakt van 2 mm dik vierkant zilverdraad. Dit is een mooie combinatie met de vierkante vorm van de muizentrap. De ring is gepolijst afgewerkt.

 

De ring is op iedere maat te bestellen. Mocht uw ringmaat er niet bij staan in de maten tabel neem dan contact op of vermeld de gewenste maat bij uw bestelling. 

€ 179,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Muizentrap collier groot

Het muizentrap collier is gemaakt met behulp van de vouwtechniek die wordt gebruikt bij het maken van muizentrappetjes. Door 2 lange stroken zilver in elkaar te vouwen ontstaat dit bijzondere patroon in zilver. Dit prachtige collier is een echte blikvanger!

 

Het collier is ca. 5mm breed.

 

Het collier is in uw halsmaat te bestellen. Meet de gewenste lengte op rondom uw hals en geef deze door bij uw bestelling.

€ 479,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen