FAQ

Veel gestelde vragen:

 

Hier vind je een overzicht van veel voorkomende vragen. Mocht je geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag neem dan contact op via het contactformulier op de pagina contact.

 

1. Wat zijn de verzendkosten?

 

Nederland:

Binnen Nederland worden bestellingen vanaf 30 euro gratis verstuurd. Bij bestelling onder 30 euro wordt 4,15 euro verzendkosten in rekening gebracht.

 

Belgie en Duitsland:

Bestellingen vanaf 100 euro worden gratis verzonden. Bij bestellingen onder 100 euro wordt 4,65 euro verzendkosten in rekening gebracht.

 

Shipping Worldwide:

7,50 euro (normal package)

18,50 (track&trace + signature)

 

 

2. Hoe kan ik betalen op de website?

 

Paypal - Ideal: Op mijn website kan je betalen met Paypal of IDeal. Beide zijn veilige betaalsystemen waar je met bankrekening of creditcard (via Paypal) kunt betalen.

 

Vooruitbetaling: Je hebt in mijn webshop ook de mogelijkheid om te kiezen om vooruit te betalen. Als je deze optie aanvinkt kan je de bestelling afronden en vervolgens zelf het bedrag overschrijven op mijn bankrekening.

 

Je kunt eventueel ook een bestelling per e-mail doorgeven en vervolgens het bedrag overschrijven op mijn bankrekening.

 

 

3. Kan ik mijn borduurring opnieuw laten borduren?

 

Ja, dat kan. Als je jouw borduurring opnieuw van een borduurwerkje wilt laten voorzien dan kan je de ring opsturen naar het onderstaande adres. Graag de ring in het bijbehorende doosje opsturen in een bubbelenveloppe, zo kan hij met twee postzegels worden opgestuurd. Of eventueel op een andere manier goed verpakken zodat de ring niet beschadigd tijdens de post.

 

Graag even een briefje bijvoegen met het adres waar ik de ring weer naar retour kan sturen. Op dit briefje kan je gelijk vermelden in welke kleuren je de ring geborduurd wilt hebben. (Je kunt ook een e-mail sturen met deze gegevens.)

 

De prijs voor opnieuw borduren is 24,50 euro, dit is inclusief het retour sturen van de ring. 

 

Corina Rietveld

Postbus 43

5240 AA Rosmalen

Nederland