CORONA NIEUWS - In verband met het coronavirus is mijn atelier tijdelijk gesloten voor de cursus en workshops. Zodra de richtlijnen van het RIVM veranderen zal ik mijn atelier weer openen en de cursussen voortzetten. De webshop blijft wel gewoon open voor bestellingen. #staysafe


workshops individueel

INDIVIDUEEL INSCHRIJVEN

 

Voor iedereen die individueel een workshop wil volgen zijn er de ingeplande workshops. Gedurende het jaar plan ik een aantal workshops waarop je kunt inschrijven.

 

In verband met de 1,5 meter maatregel door het coronavirus worden de workshops momenteel voor maximaal 4 deelnemers gegeven.

 

De workshop duurt ongeveer 4 uur. 

De prijs van de workshops variëren van 75 - 115 euro per persoon. 

 

De workshop is inclusief:

* Materialen voor de ring.

* Koffie/thee + wat lekkers.

 

Binnenkort nieuwe data online. Wil je zelf een workshop plannen? Neem contact met me op en dan kijken we samen voor een geschikte datum. 

 

 

 


Workshop met een groep

WORKSHOP BOEKEN VOOR EEN GROEP

 

Een workshop edelsmeden is een perfect uitje voor bijvoorbeeld een dagje weg met vriendinnen, een groepsuitje of bedrijfsuitje. Maar de workshops zijn zeker ook geschikt voor een creatief vrijgezellenfeest.

 

Er zijn diverse workshops, waaronder ring maken, hanger maken of zelf een wikkelring maken. De workshops duren ongeveer 4 uur. De datum en tijd stemmen we in overleg even af.

 

Tijdens de workshop maak je allemaal je eigen sieraad. Er is keuze uit diverse ontwerpen. Heb je zelf een idee? neem dan contact op over de mogelijkheden. 

 

Prijzen workshop:

 

Bij 4-6 personen: 75 euro per persoon (Momenteel max. 4 personen)

Bij 3 personen: 89 euro per persoon

Bij 2 personen: 115 euro per persoon

 

 

*De prijzen zijn inclusief materialen.