Moederdag

MOEDERDAG 2022

 

Wat fijn dat we elkaar dit jaar met Moederdag gewoon weer een knuffel kunnen geven!

 

We kunnen weer gezellig bij elkaar op bezoek en genieten van het samen zijn. Een fijne Moederdag zit in de kleine dingen; een lekker ontbijtje, een mooie bos bloemen, een mooie kindertekening, een fijne wandeling of samen een lekker taartje eten. 

 

Om je te inspireren voor Moederdag heb ik hieronder een aantal leuke tips voor je opgeschreven. 

 

Naast mijn tips heb ik een giftguide gemaakt met de leukste Moederdag cadeautjes om haar te verrassen.  

 

Maak er samen een fijne dag van!

 

 


DROOGBLOEMEN

 

Een typisch Moederdag cadeau is natuurlijk een mooie bos bloemen. De nieuwste trend op het gebied van bloemen geven of sturen zijn droogbloemen. Deze zijn helemaal terug van weggeweest... 

 

Je kunt ontzettend mooie boeketten droogbloemen kopen in diverse winkels maar ze zijn ook online te bestellen in hele leuke pakketjes. Je hebt bijvoorbeeld ook hele leuke setjes met houten standaardjes waar je de droogbloemen dan ook gelijk in kunt zetten. 

 

SHOPPING TIP:

 

Ik vond deze webshop waar je ontzettend leuke setjes kunt bestellen:

 


ONTBIJTJE

 

Maak een lekker ontbijt voor haar klaar. Er zijn heel veel mogelijkheden om lekkere dingen voor het ontbijt te bedenken. Zoals internet of Pinterest afstruinen naar lekkere recepten of de allerhande eens doorbladeren. 

 

Het leukste is om eens iets klaar te maken wat je niet iedere dag eet, zoals wafels, kleine pannenkoekjes, een lekker smoothie of zelfgemaakte granola. 

 

Op deze website vond ik ook een paar lekkere recepten:

 

10 x Moederdag ontbijt recepten | Eef Kookt Zo

 

Succes met bakken! 

 


SIERADEN CADEAU GEVEN

TIP

Een tip voor het uitzoeken van een cadeau is het geven van een set oorbellen, een armband of een mooie ketting. Deze sieraden zijn niet of nauwelijks afhankelijk van een maat en daarmee kan je iemand dus goed verrassen. 

 

POST CADEAU

Natuurlijk kan ik jouw bestelling ook direct versturen naar de gelukkige ontvanger. Ik verpakt het dan feestelijk zodat de ontvanger echt verrast wordt met een prachtig sieraad cadeau per post.

 

PERSOONLIJKE BOODSCHAP

Wil je een persoonlijke boodschap vermelden bij je cadeautje? Dat kan zeker, stuur me een mailtje met jouw tekst en ik zorg dat het cadeautje wordt ingepakt met jouw persoonlijke boodschap erbij. Je kunt je persoonlijke tekst ook vermelden in de opmerking bij je bestelling. 

 ZEEUWSE KNOOPJES

 

Een prachtig traditioneel knoopje verwerkt in stijlvolle sieraden. 

 

In deze collectie heb ik het Zeeuwse knoopje verwerkt tot mooie fijne sieraden met een moderne twist. Door bijvoorbeeld het toevoegen van witte of zwarte pareltjes en zilveren elementen ontstaan er mooie moderne Zeeuwse knoop sieraden. 

 

Het ontwerp van de Zeelandse knoop is fijntjes opgebouwd met prachtige details. De bol in het midden wordt omringd door kleine bolletjes. Daaromheen ligt het delicate fijne draadwerk. Er wordt ook wel gezegd dat de vorm is gebaseerd op de bloem met de Latijnse naam Astranti: ‘Zeeuws knoopje’.

 

De collectie Zeeuwse knoop sieraden is uitgevoerd in zilver en bestaat uit diverse sieraden zoals een ring, kettingen en oorbellen.

 Zeeuwse knoop sieraden:


ROZEN

Tijdens Moederdag worden veel rozen cadeau gegeven. Deze bloem staat symbool voor liefde.

 

SYMBOLIEK

De roos heeft een uitgebreide symboliek, dit verschilt per kleur maar ook per aantal. De rode roos staat bijvoorbeeld voor liefde, trouw, respect en vriendschap. Een rode roos betekent ook perfectie en schoonheid.

  

Een lichtroze of zalmkleurige roos staat voor zoet, elegant en romantiek. Maar roze rozen betekenen ook blijdschap en bewondering, je kunt deze kleur dus ook aan je geliefde geven, maar deze kleur wordt ook veel gebruikt in Moederdag boeketten. 

 

SIERAAD MET ROOSJE

Naast het geven van rozen zijn sieraden ook een perfect cadeau met Moederdag. De zilveren roosjes sieraden vind ik perfect passen bij deze dag. Een mooi subtiel sieraad met een roosje wat staat voor liefde.

 Roosjes Sieraden:


GEBORDUURDE SIERADEN 

 

Sieraden met een vleugje handwerk!

 

Een verrassende sieraden collectie waarin ik de authentieke borduurtechniek op een vernieuwende wijze heb toegepast. Hierdoor ontstaat er een mooi samenspel tussen een ouderwetse techniek met garens en een modern zilveren sieraad.

 

KLEUREN

De geborduurde sieraden zijn in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Maar wil je zelf kleuren kiezen? Dat kan zeker ook en neem hierover even contact met me op.

 

 

 

 

 

 Geborduurde sieraden:

Reactie schrijven

Commentaren: 0