Moederdag

MOEDERDAG

 

Moederdag staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om onze moeders eens extra in het zonnetje te zetten. En hoe kan dat beter dan met een mooi sieraad als cadeau? In deze blogpost geef ik je graag wat tips voor het vinden van het perfecte sieraad voor moederdag.

 

 

Tip 1: Ken de stijl van je moeder.

 

Het is belangrijk om te weten wat de stijl van je moeder is. Houdt ze van klassiek en tijdloos of juist van modern en trendy? Draagt ze graag goud of zilver? Door hier rekening mee te houden, zorg je ervoor dat het cadeau perfect bij haar past.

 

 

 

 


 

 

Tip 2: Kies voor een persoonlijk sieraad.

 

 

Een sieraad wordt nog specialer als het persoonlijk is. Kies bijvoorbeeld voor een sieraad met de initialen van haar kinderen erop, of met een speciale datum erin gegraveerd. Zo geef je niet alleen een mooi sieraad cadeau, maar ook een herinnering.

 

In mijn collectie leren armbanden kan je bijvoorbeeld een gepersonaliseerde armband laten maken. Hier bestel je dan schuivertjes bij met namen van de kinderen. Een mooi en persoonlijk cadeau wat perfect past bij Moederdag.

 

 


 

Tip 3: Ga voor kwaliteit.

 

Een sieraad is een investering en daarom is het belangrijk om voor kwaliteit te gaan. Kies voor een merk dat bekend staat om zijn goede kwaliteit, zodat je moeder er lang van kan genieten. 

 

Ik werk voornamelijk met zilver en goud omdat dit mooie materialen zijn waar je lang plezier van hebt. En mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan dan zijn deze sieraden goed te repareren. 

 

Tip 4: Combineer verschillende sieraden.

 

 

Een sieraad is natuurlijk al mooi op zichzelf, maar het wordt nog mooier als je het combineert met andere sieraden. Kies bijvoorbeeld voor een setje oorbellen en een bijpassende ketting, of voor een armband die goed te combineren is met andere armbanden.

 


Zeeuwse knoop sieraden:

Mooi Ingepakt CADEAU

Mooi verpakt

Ik pak alle sieraden netjes in met een doosje, zakje en decoratie. Je ontvangt dus een cadeautje dat je direct kunt geven. 

 

Post cadeau

Natuurlijk kan ik jouw bestelling ook direct versturen naar de gelukkige ontvanger. Ik verpak het sieraad dan feestelijk zodat de ontvanger echt verrast wordt met een prachtig sieraad cadeau per post.

 

Persoonlijke boodschap

Wil je een persoonlijke boodschap vermelden bij je cadeautje? Dat kan zeker, stuur me een mailtje met jouw tekst en ik zorg dat het cadeautje wordt ingepakt met jouw persoonlijke boodschap erbij. Je kunt je persoonlijke tekst ook vermelden in de opmerking bij je bestelling. 

 


Happy Mother's day!

Hopelijk vind je met deze tips het perfecte sieraad voor moederdag. Mocht je vragen hebben neem gerust contact met me op en dan help ik je graag verder. Maak er een speciaal moment van voor jouw moeder.

 

Happy mother's day!Reactie schrijven

Commentaren: 0