Moederdag


MOEDERDAG

 

Moederdag staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om onze moeders eens extra in het zonnetje te zetten. En hoe kan dat beter dan met een mooi sieraad als cadeau? 

 

Op deze pagina vind je leuke cadeau tips uit mijn sieradencollectie.

 

En wil je graag wat extra tips voor het vinden van het perfecte sieraad? Lees mijn nieuwste blogpost:

 


namen van de kinderen op Een armband

Deze armbanden zijn superleuk om te laten maken voor Moederdag. Je kunt de namen van de (klein)kinderen op de schuivertjes laten graveren. Een mooi en persoonlijk cadeau waar je haar zeker mee verrast!

 

Je kunt de armband ook nog extra kleur geven door te kiezen voor een extra schuivertje met een steentje erin. Door zelf de combineren met de schuivertjes ontwerp je jouw eigen armband. Heb je vragen of een speciaal verzoek? Stuur me even een berichtje. 

 

Leren armband met twee schuivertjes

Schuivertje met naam


Parels geven met Moederdag

Symboliek: Parels staan al eeuwenlang symbool voor schoonheid, zuiverheid en wijsheid. Ze worden vaak geassocieerd met moederschap en worden beschouwd als een symbool van de liefde en toewijding die een moeder heeft voor haar kinderen. Het geven van een sieraad met parels op Moederdag kan dus een prachtige manier zijn om je waardering en dankbaarheid voor alles wat je moeder voor je heeft gedaan, te tonen.

 

Tijdloos: Parelsieraden zijn tijdloos en klassiek. Ze raken nooit uit de mode en kunnen gedragen worden bij elke gelegenheid, van formele evenementen tot dagelijkse activiteiten. Een sieraad met parels kan dus een geweldig cadeau zijn dat je moeder nog jarenlang zal koesteren en dragen.

 

In mijn Zeeuwse knoop sieradencollectie heb ik zowel witte als zwarte parels verwerkt. Deze sieraden zijn prachtig om cadeau te geven met Moederdag en mooi met elkaar te combineren tot een set. 

Zeeuwse knoop sieraden:

Mooi Ingepakt CADEAU

Mooi verpakt

Ik pak alle sieraden netjes in met een doosje, zakje en decoratie. Je ontvangt dus een cadeautje dat je direct kunt geven. 

 

Post cadeau

Natuurlijk kan ik jouw bestelling ook direct versturen naar de gelukkige ontvanger. Ik verpak het sieraad dan feestelijk zodat de ontvanger echt verrast wordt met een prachtig sieraad cadeau per post.

 

Persoonlijke boodschap

Wil je een persoonlijke boodschap vermelden bij je cadeautje? Dat kan zeker, stuur me een mailtje met jouw tekst en ik zorg dat het cadeautje wordt ingepakt met jouw persoonlijke boodschap erbij. Je kunt je persoonlijke tekst ook vermelden in de opmerking bij je bestelling. 

 


Happy Mother's day!

Hopelijk vind je met deze tips het perfecte sieraad voor moederdag. Mocht je vragen hebben neem gerust contact met me op en dan help ik je graag verder. Maak er een speciaal moment van voor jouw moeder.

 

Happy mother's day!