Sieraden schoonmaken

Zijn je sieraden zwart of dof geworden? Dan kan je ze zelf weer mooi schoon maken door gebruik te maken van speciale schoonmaakmiddelen voor sieraden. De belangrijkste twee middelen die ik gebruik zijn poetsdoeken en sieraden dip. 

 

Door regelmatig even met een poetsdoek je sieraden bij te houden voorkom je dat ze erg vies worden. Vooral zilver kan zwart uitslaan als je het niet draagt of regelmatig even poetst. Is jouw sieraad helaas toch vies geworden en helpt poetsen niet meer? Dan kan je proberen of een sieraden dip helpt om het grondiger schoon te maken.

 

Je dipt het sieraad dan in de vloeistof en daarna spoel je het af met water. Maak het sieraad droog met een zachte doek. Daarna kan je het sieraad nog even poetsen met een special poetsdoek om extra glans te geven en gelijk een beschermlaagje aan te brengen met de speciale impregneer die in deze doek zit.  

 

 

Voor zilveren sieraden kan je het beste een Zilver poetsdoek gebruiken en de Zilver dip.

Voor gouden en platina sieraden kan je het beste een Goud poetsdoek gebruiken en de Juwelen dip.

 


Zilver dip

 

Een heel handig product om zelf je sieraden schoon te maken. Met deze zilver dip heb je in een handomdraai jouw zilveren sieraden weer schoon en glanzend. Je dipt je sieraden onder in de vloeistof en de zwarte aanslag verdwijnt als sneeuw voor de zon. Daarna spoel je de sieraden af met water en maakt ze droog met een zachte doek. Het potje heeft een inhoud van 225 ml dus je kunt er aardig wat sieraden mee schoon maken. 

 

Zilver dip

€ 14,50

  • Uitverkocht

Juwelen dip

 

Een heel handig product om zelf je sieraden schoon te maken. Met deze juwelen dip maak je in een handomdraai jouw sieraden van platinum, goud en diamantengouden weer schoon en glanzend. Je dipt je sieraden onder in de vloeistof en de aanslag verdwijnt. Daarna spoel je de sieraden af met water en maakt ze droog met een zachte doek. Het potje heeft een inhoud van 225 ml dus je kunt er aardig wat sieraden mee schoon maken. 

 

Juwelen dip

€ 14,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen

Zilver poetsdoek

 

Met deze zilver poetsdoek maak je eenvoudig zelf je zilveren sieraden schoon. De zwarte, doffe aanslag poets je eenvoudig weg en je sieraden zien er weer netjes uit. De doek niet nat maken of wassen omdat deze geïmpregneerd is met speciaal poetsmiddel voor jouw zilver. Je kunt de doek het beste weer in het plastic zakje bewaren na gebruik. 

 

 

Zilver poetsdoek

€ 12,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen

Goud poetsdoek

 

Met deze goud poetsdoek maak je eenvoudig zelf je gouden sieraden schoon. De doffe aanslag poets je eenvoudig weg en je sieraden zien er weer netjes uit. De doek niet nat maken of wassen omdat deze geïmpregneerd is met speciaal poetsmiddel voor jouw goud. Je kunt de doek het beste weer in het plastic zakje bewaren na gebruik. 

 

 

Goud poetsdoek

€ 12,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen