*** Nieuwsbrief lezers actie ***


Geborduurde ketting klein roze

 

Een prachtig hangertje van zilver met een echt borduurwerkje. De combinatie van deze twee uiteenlopende materialen en technieken geeft het hangertje een bijzonder karakter. Het zilveren hangertje is voorzien van kleine gaatjes waardoorheen het borduurwerkje is gemaakt. Een fijn kettinkje van echt zilver maakt het sieraad mooi compleet. Het ronde hangertje is 12 mm doorsnede.

 

* Gratis verzending binnen Nederland

* Levertijd 3-5 werkdagen

* Mooi verpakt in cadeauverpakking 

* Handgemaakt - maatwerk mogelijk

* Betaalmogelijkheden; IDEAL, Paypal, vooraf overmaken op bankrekening.  

 

Omdat de ketting volledig handmatig wordt gemaakt kan de ketting ook op kleur besteld worden. Mocht je een speciale kleur in gedachte hebben dan kan je contact opnemen om je wensen te bespreken. De ketting is verkrijgbaar in verschillende lengtes. (Zit jouw lengte er niet bij? vul de gewenste lengte in bij je bestelling.)

 

De zilveren ketting is leuk te combineren met de bijpassende geborduurde ring of oorbellen

 

Geborduurde ketting klein roze - lezersaanbieding
€ 69,00

€ 59,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen

Zeeuwse knoop ketting zilver - witte parels

 

Een prachtig verfijnd collier uit de Zeeuwse knoopjes collectie. De zilveren ketting is verfraaid met een Zeeuws knoopje van 10 mm groot en witte pareltjes. Het collier is mooi afgewerkt met echt zilveren details. Deze Zeeuwse knoop ketting is met recht een echt juweeltje te noemen!

 

De ketting is mooi te combineren met de Zeeuwse knoopjes oorbellen, Zeeuwse knoop armband met witte pareltjes en de Zeeuwse knoop ring uit dezelfde serie.  Een overzicht van alle Zeeuwse sieraden vind je hier.

 

Het collier is verkrijgbaar in de lengte 42 cm of 45 cm. De afmeting van het Zeeuwse knoopje is 10 mm doorsnede. Materiaal: zilver. Mocht je de ketting in een andere lengte willen bestellen dan is dit zeker mogelijk, neem even contact op voor de mogelijkheden. 

 

Zeeuwse knoop ketting zilver - witte parels - lezersaanbieding
€ 93,50

€ 85,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen