Moederdag 2020

Moederdag

Volgende week zondag 10 mei is het al Moederdag. Nog maar een week de tijd om iets leuks te bedenken voor Moederdag...

 

Zelf hoef ik niet bang te zijn dat ze me vergeten want de kinderen zijn al twee weken bezig met cadeautjes maken en inpakken. Overal in huis liggen dozen ingepakt met een lintje en daar zitten allerlei lieve knutselwerkjes in. Ik hoor regelmatig: "Mama, niet kijken hoor!"

 

Voor Jasmijn had het zelfs vorige week al Moederdag mogen zijn want ze had al drie cadeaus voor me klaarliggen dus ik mocht er alvast eentje uitpakken 😍. Een prachtig zelfgemaakt tasje met hengels van wol:

 PINTEREST

 

 

Hoe vind je nu leuke ideeën voor Moederdag?

 

Zelf vind ik Pinterest heel handig om leuke ideeën te verzamelen voor Moederdag. Je vindt er cadeautjes om zelf te maken, lekker ontbijttips en cadeautjes om te geven. Ik heb een Moederdag pinboard aangemaakt met daarop allerlei leuke ideeën:

  • Doe-het-zelf cadeautjes
  • Lekkere recepten
  • Sieraden
  • Cadeautjes

Neem eens een kijkje op mijn Moederdag bord voor wat inspiratie:


LEKKERE RECEPTEN

Een lekker ontbijtje is natuurlijk ook perfect om haar mee te verrassen. Op internet vind je veel leuke ideeën om lekkere Moederdag ontbijtjes te maken. Ik vond bijvoorbeeld deze 10 leuke gerechtjes die vrij eenvoudig te maken zijn:

 


CADEAU TIPS

Naast een lekker ontbijtje en zelfgemaakte knutselwerkjes zijn cadeautjes natuurlijk ook heel leuk om haar mee te verwennen. Een lekkere parfum of douchegel, een mooie bos bloemen, chocolade maar natuurlijk ook sieraden.


SIERADEN

Mijn tip voor het kiezen van het juiste sieraad: Kies voor oorbellen of een ketting. Deze sieraden zijn niet afhankelijk van een maat zoals bijvoorbeeld bij een ring of armband wel het geval is. Zo kan je haar verrassen zonder dat je haar maat hoeft op te meten of na te vragen.

 CADEAUBON

 

Vind je het lastig om zelf te kiezen? Geef haar dan een cadeaubon en laat haar zelf iets moois uitzoeken. De cadeaubon wordt feestelijk verpakt opgestuurd.


MEER CADEAU IDEEËN?

Wil je meer cadeau ideeën zien? Bezoek mijn online Gift Guide via de onderstaande knop voor alle cadeautips: 


OORBELLEN TOT 25 EURO

Klik op de onderstaande knop voor mijn speciale pagina met de leukste zilveren oorbellen tot 25 euro. Prachtige cadeautjes om haar mee te verrassen op Moederdag!

 


FEESTELIJK VERPAKT

 

 

 

FEESTELIJK VERPAKT

 

De cadeautjes worden mooi verpakt opgestuurd. Dit kan natuurlijk ook direct naar degene die je graag wilt verrassen. Je vult gewoon het gewenste afleveradres in en het mooie pakje valt bij haar in de brievenbus.

 

Wil je nog een persoonlijke boodschap toevoegen? Dat kan! Vermeld dit bij je bestelling en ik doe er een leuk kaartje bij met jouw boodschap. 

 

 

Fijne Moederdag! 

 

Groetjes, Corina