Kerst


 

 

KERSTCADEAU TIPS

 

Gelukkig kunnen we dit jaar weer gezellig met zijn allen kerst vieren. Geen beperkt aan personen op visite maar weer gezellig samen aan het kerstdiner en pakjes onder de boom. Graag inspireer ik je met deze giftguide om de leukste cadeautjes uit mijn collectie online te bestellen. 

  

TIP

Een tip voor het uitzoeken van een cadeau is het geven van een set oorbellen of een mooie ketting of armband. Deze sieraden zijn niet of nauwelijks afhankelijk van een maat en daarmee kan je iemand dus goed verrassen.

 

POST

Natuurlijk doe ik mijn best om jouw bestelling op tijd te laten bezorgen. Echter ben ik afhankelijk van de post dus bestel op tijd zodat het pakketje op tijd bezorgd kan worden door PostNL.

 

 


HANDGEMAAKTE SIERADEN

In mijn atelier werk ik aan mooie handgemaakte sieraden. Voor mijn ontwerpen gebruik ik diverse materialen en technieken die het sieraad een verrassend karakter geven. 

 

Verras haar met een prachtig pakje onder de kerstboom met daarin een bijzonder handgemaakt sieraad. Met een keuze uit mijn collectie geef je altijd een prachtig cadeau wat met aandacht is gemaakt en met veel liefde is ontworpen.

 

SIERAAD OP MAAT

Wil je origineel uit de hoek komen? Dan kan je ook kiezen voor een sieraad op maat laten maken. Neem hiervoor tijdig contact met me op zodat ik de tijd heb om aan jouw persoonlijke opdracht te werken en iets moois kan maken voor de feestdagen.

 

CADEAUBON

Weet je niet precies wat je cadeau wilt geven en laat je hem of haar liever zelf de keuze? Geef dan een cadeaubon, deze wordt leuk verpakt en voorzien van een klein cadeautje waardoor je deze ook perfect onder de boom kunt leggen als kerstgeschenk. 

 

 

 MEMORIES

Vroeger maakte ik als kind graag verfafdrukken van bladeren op papier of drukte ik oude knopen in klei voor een mooie structuur. Of ken je het krassen over een munt met een grijs potlood en een papiertje ertussen? Het ontstaan van dat patroon vond ik magisch!

 

Deze manier van zoeken naar structuren en texturen is de inspiratiebron voor deze collectie. Ik ben het ontwerpproces dan ook begonnen met het maken van vormpjes in klei. Op deze manier lukte het om mooie afdrukken te maken van structuren die ik wilde gebruiken. Deze afdrukken heb ik vervolgens gebruikt om zilveren afgietsels van te maken voor de sieraden.


Memories:


After the storm

Een uitzonderlijk zware storm in januari 2018 zorgde niet alleen voor problemen... mij heeft dit geïnspireerd tot het maken van een nieuwe collectie sieraden. Bepakt met een grote tas en een snoeischaar ben ik op pad gegaan en heb ik de mooiste afgewaaide takken verzameld. Omdat veel takken nog in de knop zaten vond ik hele mooie takjes die je normaal gesproken niet ziet liggen. Zonder de storm waren deze takjes aan de boom blijven zitten en zouden ze zijn uitgegroeid uit tot mooie bloemen of bloesem.

 

Deze takjes in de knop heb ik verwerkt tot een serie handgemaakte sieraden. De bijzondere After The Storm collectie bestaat uit een serie handgemaakte oorbellen, armbanden, ringen en kettingen, waarvan een aantal gecombineerd met edelstenen in natuurlijke tinten.


After the storm:


Moderne Zeeuwse knoopjes

Een prachtig traditioneel knoopje verwerkt in stijlvolle sieraden. 

 

In deze collectie heb ik het Zeeuwse knoopje verwerkt tot mooie fijne sieraden met een moderne twist. Door bijvoorbeeld het toevoegen van witte of zwarte pareltjes en zilveren elementen ontstaan er mooie moderne Zeeuwse knoop sieraden. 

 

Het ontwerp van de Zeelandse knoop is fijntjes opgebouwd met prachtige details. De bol in het midden wordt omringd door kleine bolletjes. Daaromheen ligt het delicate fijne draadwerk. Er wordt ook wel gezegd dat de vorm is gebaseerd op de bloem met de Latijnse naam Astranti: ‘Zeeuws knoopje’.

 

De collectie Zeeuwse knoop sieraden is uitgevoerd in zilver en bestaat uit diverse sieraden zoals een ring, kettingen en oorbellen.Zeeuwse knoop sieraden:


Weet je niet wat je moet geven?

Cadeaubon

Vind je een keuze maken lastig? Met een cadeaubon van Corina Rietveld geef je een bijzonder cadeau.

 

Unieke handgemaakte sieraden en een moderne trendy collectie geven de ontvanger van de cadeaubon een ruime keuze uit een mooi assortiment.

 

De cadeaubon kan worden ingeleverd in de webshop door de unieke code in te vullen. Het cadeau gegeven bedrag wordt dan verrekend met je bestelling in het winkelwagentje. De cadeaubon is verkrijgbaar met verschillende bedragen.

 

De cadeaubon wordt per post verstuurd in een feestelijke verpakking. Op verzoek is het ook mogelijk om de bon digitaal te versturen.  

 

Heb je vragen over de cadeaubon? Neem gerust contact met me op.Cadeaubon 10 euro
vanaf € 10,00
Cadeaubon 15 euro
vanaf € 15,00
Cadeaubon 20 euro
vanaf € 20,00
Cadeaubon 25 euro
vanaf € 25,00
Cadeaubon 40 euro
vanaf € 40,00
Cadeaubon 50 euro
vanaf € 50,00

Fijne Feestdagen!

Geniet van de feestdagen en maak mooie herinneringen. Ik wens jullie hele fijne feestdagen en veel gezondheid toe. 

 

Veel liefs!