Herfst


Herfst

 

Ook al is de zomer mijn favoriete seizoen toch heb ik ook altijd weer zin in de herfst. Ik hou van de mooie herfstkleuren in de natuur, het lekkere najaarszonnetje en de geur die bij de herfst hoort.

 

Een fijne boswandeling hoort voor mij ook zeker bij de herfst. Samen naar het bos, waar we dennenappels en eikels zoeken om thuis mee te knutselen. Vaak gaan wij met een tas mooie herfst vondsten terug naar huis en daarna wat lekkers drinken. 

 

Deze mooie vondsten uit de natuur geven mij ook inspiratie om weer mooie sieraden mee te maken. Zoals bijvoorbeeld mijn dennenappel ketting en de takjes sieraden. 

 Dennenappel sieraden:


Takjes sieraden.

 

Een uitzonderlijk zware storm zorgde niet alleen voor problemen... mij heeft dit geïnspireerd tot het maken van een nieuwe collectie sieraden.

 

Bepakt met een grote tas en een snoeischaar ben ik op pad gegaan en heb ik de mooiste afgewaaide takken verzameld. Omdat veel takken nog in de knop zaten vond ik hele mooie takjes die je normaal gesproken niet ziet liggen. Zonder de storm waren deze takjes aan de boom blijven zitten en zouden ze zijn uitgegroeid uit tot mooie bloemen of bloesem.

 

Deze takjes in de knop heb ik verwerkt tot een serie handgemaakte sieraden. De bijzondere After The Storm collectie bestaat uit een serie handgemaakte oorbellen, armbanden, ringen en kettingen, waarvan een aantal gecombineerd met edelstenen in natuurlijke tinten.

 

Alle sieraden worden met de hand gemaakt dus heb je speciale wensen of wil je een andere kleur edelsteen? Vraag gerust naar de mogelijkheden: contact opnemen.

  

 Herfst oorbellen:

Deze takjes oorbellen passen perfect bij de herfst. Zowel de vorm als de kleur passen mooi bij het najaar. De zilveren takjes zijn gepatineerd waardoor ze de mooie donkere kleur krijgen. 

 


Herfst ringen:


Herfst kettingen:


Herfst armbanden: