Workshop oorbellen maken

ZILVEREN OORBELLEN MET CIRKELS

 

Tijdens deze creatieve workshop ga je aan de slag om zelf zilveren oorbellen te maken. De foto hiernaast laat een voorbeeld zien van hoe de oorbellen er ongeveer uit gaan zien.

 

Je hebt tijdens de workshop de keuze uit verschillende soorten zilverdraad voor de oorringen. Bijvoorbeeld; bolletjes, vierkant of rond draad. Ook kan je ervoor kiezen om de oorbellen iets kleiner of groter te maken dan het voorbeeld. Doordat je zelf jouw materialen gaat uitkiezen ontstaan er uiteindelijk allemaal verschillende oorbellen. Dit zorgt ervoor dat jullie allemaal met een unieke set oorhangers naar huis gaan aan het einde van de workshop.

 

De workshop is inclusief:

 

* Materialen voor de oorbellen

* Koffie/thee + wat lekkers

 

De workshop duurt ca. 4 uur. Hou rekening met wat uitloop. Ik zorg altijd dat iedereen met mooie zelfgemaakte oorbellen naar huis gaat. 

Prijzen workshops:

 

Geplande workshops: 95 euro per persoon.

(Zodra ik 4-6 inschrijvingen heb voor een geplande workshop heb ik voldoende aanmeldingen om de workshop door te laten gaan.)

 

Zelf een workshop plannen:

Bij 4-6 personen: 95 euro per persoon

Bij 3 personen: 115 euro per persoon

Bij 2 personen: 135 euro per persoon

 

*De prijzen zijn inclusief materialen.

 


Wat ga je allemaal doen tijdens de workshop:

We starten de workshop met een korte uitleg. Ik laat jullie de materialen zien en dan kan je zelf de draad kiezen waarmee je gaat werken. Vervolgens gaan we de afmeting van de oorbellen bepalen en uitrekenen hoeveel materiaal jullie nodig hebben.

 

Vervolgens gaan jullie onder mijn begeleiding aan de slag met het bewerken van de materialen. Hierbij komen diverse technieken aan bod zoals: zagen, vijlen, schuren polijsten en solderen.

 

Het is een leuke, actieve workshop waarbij je echt aan het werk gaat om je eigen oorbellen te creëren. 

 

Materialen kiezen

Solderen

Polijsten

Materialen op maat maken

Ringen hameren

RIngen aan elkaar verbinden

Buigen

Onderdelen schuren

Eindresultaat