Betalen Cursus edelsmeden


Cursus edelsmeden

 

De cursus edelsmeden bestaat uit 12 lessen van 2,5 uur per keer.

 

Kies de dag waarop jij de cursus wilt volgen en betaal deze vervolgens via Ideal of kies de optie vooraf overmaken. (Niet via Paypal a.u.b! Anders moet ik achteraf helaas nog 4% extra aan je doorberekenen voor deze betaaldienst.)

 

Deel je de cursus met iemand? Dan graag de optie halve cursus aanvinken en betalen.

 

Cursus edelsmeden 12 lessen

€ 399,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Voorwaarden:

Voorwaarden: Door in te schrijven verbindt u zich voor de gehele duur van de cursus. Slechts bij hoge uitzondering en met schriftelijke opgave van reden kunt u annuleren. Een annulering dient altijd schriftelijk te geschieden. Ook als de annulering geaccepteerd wordt, worden de resterende cursuskosten in rekening gebracht. Wanneer u minimaal 2 weken voor aanvang van de eerste cursus les annuleert wordt er alleen € 50,- administratie kosten in rekening gebracht. Wanneer u na deze twee weken voor aanvang van de eerste les annuleert, is er geen restitutie van cursusgeld mogelijk.

 

 

De 12 lessen waar de cursus uit bestaat dienen gevolgd te worden binnen de 12 achtereenvolgende lessen van die lesperiode. Het is wel mogelijk eventueel gemiste lessen in overleg in te halen bij een andere cursusgroep in dezelfde lesperiode, mits er plek is. De gemiste les moet wel minimaal 24 uur van tevoren worden afgemeld. Per lesperiode kunnen er maximaal 2 lessen worden ingehaald. Het is niet mogelijk na de lesperiode lessen in te halen bij een nieuwe lesperiode. Er bestaat na een lesperiode geen ‘tegoed van lessen’, deze gemiste lessen komen dan te vervallen.

 

Als je een cursus met iemand deelt dan stem je onderling af wie welke les aanwezig is. Daarnaast is het de bedoeling om bij afwezigheid eerst te proberen of de andere cursist jouw plek kan overnemen en dat je samen een les omruilt. Lukt dit niet? Dan is het mogelijk om 1 keer per seizoen een les in te halen als er plek is. Je volgt immers maar 6 lessen dus dan is er 1 inhaalmogelijkheid.

 

Voor de deelnemers aan de woensdagmiddag maandlessen en vrijdagmiddag lessen om de week, is er 1 inhaalmogelijkheid per seizoen. Je volgt 6 lessen per seizoen en hiervan mag er 1x worden ingehaald.