Zomer


Zomer 2021... Kom maar op!

 

Na deze lange winter die in het teken stond van corona en alle beperkingen, kijkt iedereen natuurlijk uit naar de zomer met alle leuke dingen die we weer kunnen doen.

 

Om je te inspireren voor een fijne zomer heb ik een aantal leuke tips voor je verzameld in mijn nieuwe zomerblog. Bijvoorbeeld; lekkere zomerse cocktails en mocktails, haartips voor de zomer, zomerse sieraden en meer. 

 

Dus als het dit jaar nog een staycation wordt vanwege covid, betekent het niet dat het een saaie zomer hoeft te worden! 

 

Fijne zomer!

 De leukste haarstijlen deze zomer.

 

Bij de mooie jurkjes en sieraden hoort natuurlijk ook een leuke coupe. Waar iedereen in de zomer natuurlijk tegenaan loopt (of juist naar uit kijkt) is het hele warme weer. Lange haren lijken dan altijd in de weg te zitten en veel te warm zijn. Je moet dus iets met je haren.

 

Door je lange haren op een leuke manier vastmaken kan je ook meer de aandacht trekken naar je gezicht en de mooie sieraden die je in en om hebt. Maar ja, een snelle staart of knot op je hoofd ziet er niet altijd even leuk uit. Wat zijn haarstijlen die in de zomer goed werken? Een trend die er nu heel erg is, is een grote klem in je haren. Met deze grote klem zet je je haar dan vast in een lage knot. Dit ziet er erg ‘effortless’ uit, maar is toch heel erg leuk! Zie mijn Pinterest bord voor ideeën. 

 

Nog een goede manier om je haar uit je gezicht te werken is de vissengraat vlecht, deze tijdloze haarstijl blijft altijd mooi eruit zien. Wil je misschien iets nieuws proberen, dan kan je ook invlechten maken. Je kan ervoor kiezen om er eentje door het midden van je haar te doen of je kan er twee aan beide kanten van je hoofd maken. Deze invlechten zitten vaak wat strakker dan de vissengraat en blijven dan ook wat langer zitten.Zomerse oorbellen:

En als je haar dan toch mooi omhoog zit dan zijn bijpassende oorbellen een perfect combinatie. Doordat je haar omhoog zit gaat alle aandacht uit naar je oorbellen. Hieronder vind je een paar mooie zomerse exemplaren:


Nieuwe oorbellen:


Zomerse bolletjes ringen:


Zomerse cocktails en mocktails.

 

De zomermaanden zijn natuurlijk ook de uitgelezen maanden waarop we een terrasje pakken met een lekkere cocktail. Deze kan je ook thuis makkelijk maken, zo kun je gezellig met een ‘homemade’ cocktail in je tuin zitten en genieten van de zon.

 

Hier volgt een lijstje met heerlijke en makkelijk thuis te maken cocktails:

  • tinto de verano → 50/50 rode wijn en bitter lemon, ijs
  • pina colada → witte rum, ananassap, kokosmelk, ijs
  • margarita’s → tequila, triple sec, limoensap en limoen, ijs

Liever een alcoholvrij drankje? Er zijn ook heerlijk mocktails die je thuis kan maken zoals:

  • virgin mojito → ½ limoen, verse munt, rietsuiker, tonic, ijs.
  • virgin sangria → fruit naar keuze, gemberbier, druivensap, limoensap, ijs.
  • peren punch → peer, citroensap, perensap, vanille-essence, ahornsiroop, alcoholvrije rum siroop, ijs. 


Zomerse kettingen:

Ketting vleermuis
vanaf € 89,00
Ketting vlinder
vanaf € 89,00
Ketting zeepaardje
vanaf € 89,00