zeeuwse knop sieraden

 

Een prachtig traditioneel knoopje verwerkt in stijlvolle sieraden!

 

In deze collectie heb ik het Zeeuwse knoopje verwerkt tot mooie fijne sieraden. Het ontwerp van de Zeeuwse knoop is fijntjes opgebouwd met prachtige details. De bol in het midden wordt omringd door kleine bolletjes. Daaromheen ligt het delicate fijne draadwerk. Er wordt ook wel gezegd dat de vorm is gebaseerd op de bloem met de Latijnse naam Astranti: ‘Zeeuws knoopje’. De collectie Zeeuwse knoop sieraden is uitgevoerd in zilver en bestaat uit een ring, kettingen en oorbellen.

 

Deze tekst is gekopieerd van de pagina van Zeeuwse knoopsieraden. Bekijk die pagina voor meer informatie.

 

Zeeuwse sieraden

Op deze pagina vind je moderne Zeeuwse sieraden, deze sieraden worden door mij handgemaakt. Ik vind het belangrijk om veel aandacht te besteden aan het detail van de sieraden, want het detail maakt het sieraad écht uniek. In het assortiment vind je sieraden in het zilver.

De Zeeuwse sieraden zijn afkomstig vanuit de traditionele klederdracht van de Zeeuwen. Ze droegen deze sieraden op bijvoorbeeld de jas.

 

Zeeuwse knop ring, oorbellen, knoopjes en ketting

Op deze pagina vind je onder meer Zeeuwse knop sieraden, ringen, oorbellen, knoopjes en kettingen. Alle sieraden zijn uitgevoerd in het zilver. Ben je benieuwd naar extra informatie over een specifiek sieraad? Of wil je graag advies op maat? Laat mij je adviseren.

Alle bestellingen worden binnen Nederland vanaf 30 euro gratis verzonden. Daaronder wordt er 1,95 euro berekend voor de verzending. Ik kan ook bestellingen verzenden naar het buitenland, daarvoor zijn wel vaste tarieven van toepassing.