Klapoorbellen dennenappel:


Klapoorbellen dennenappel

 

Trendy klapoorringen met dennenappeltjes eraan. De oorbellen zijn helemaal van zilver gemaakt, zowel de dennenappeltjes blaadjes als de klapoorringen. De dennenappeltjes zijn gepatineerd waardoor ze een mooie donkere kleur hebben. De dennenappeltjes bungelen aan het oorringetje wat een leuk speels effect geeft aan de oorbellen. De halfronde klapoorbellen hebben een scharniertje onderin en zijn makkelijk dicht te klikken.

 

De afmeting van de oorringetje is 12,5 mm doorsnede en 2 mm breed. De afmeting van het dennenappeltje is ca. 12 mm x 7 mm. Het gewicht van de oorring met dennenappeltje is ca. 2,25 gram. 

 

* Gratis verzending binnen Nederland

* Levertijd 3-5 werkdagen

* Mooi verpakt in cadeauverpakking 

* Handgemaakt - maatwerk mogelijk

* Betaalmogelijkheden; IDEAL, Paypal, vooraf overmaken op bankrekening.

 

Klapoorbellen dennenappeltjes

€ 69,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen

handig:

Hagerty Glans Poetsdoekje

 

Professioneel Juwelen & Sieraden Doekje van 9 x 12 cm. 

 

Met dit sieradendoekje van Hagerty reinig je al jouw sieraden in een handomdraai! Dit doekje bevat het beroemde R-22, waardoor uw sieraden niet alleen eenvoudig en snel helemaal schoon zijn, maar ook voor langere tijd zijn gevrijwaard van nieuwe aanslag.

 

Door eenvoudig te wrijven met dit handige poetsdoekje verdwijnt de aanslag en glimmen jouw sieraden weer mooi.  Dit geïmpregneerd doekje herstelt de glans van zilver, goud, platina, diamanten, saffieren en robijnen.

 

poetsdoekje

€ 2,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen