Lente


Het voorjaar is in zicht!

 

Het wordt weer steeds minder vroeg donker, temperatuur gaat boven de 10 graden, het voorjaar is in zicht!

 

De bladeren komen weer terug en bloemen komen tot bloei. Hierdoor voel je je vrolijker en krijg je meer energie om een frisse start te maken en de boel eens flink schoon te maken, uit te zoeken en op te ruimen!

 

Tuin lente-proof

 

Nadat je dan weer een heerlijk fris en opgeruimd huis hebt, is het tijd om aan de tuin te beginnen en deze lente-proof te maken!

 

  • Als eerste kan je je tuin onkruidvrij maken, door de heerlijke lentezon groeit onkruid harder dan normaal.
  • Begin nu ook om alvast mooie bloemzaden en voorjaarsbollen te planten. Door dat nu te doen zal je in het voorjaar een hele mooie en gezellige tuin hebben.
  • Verder moet je om je tuin helemaal klaar te maken niet vergeten te snoeien, het gras te maaien, de vijver schoon te maken en het terras klaar te maken. Je wilt natuurlijk niet als het weer lekker weer is vieze tuinstoelen hebben met vogelpoep! 


Takjes in de knop:


Bloemetjes en bijtjes

 

In het voorjaar staat alles in bloei. Hierdoor komen ook allerlei insecten weer in je tuin. Mooie vlinders fladderen tussen de bloemen net als bijtjes. (Laten we het over de muggen maar niet hebben...)

 

Om hierop in te spelen met je sieraden kan je kijken bij de collectie Nature. Deze collectie is geïnspireerd op dieren en natuur, het is een collectie met mooie, elegante minimalistische sieraden die helemaal bij de tijd zijn.

 

Met deze sieraden ben jij ook helemaal klaar voor de lente!

 Bijtjes Sieraden:


Vlinder sieraden:


Sieraden schoonmaken:

Hallo Lente!

Met het mooie weer voor de deur krijgen we allemaal weer meer zin om naar buiten te gaan. Lekker wandelen, fietsen of een terrasje pakken. 

 

Ga lekker naar buiten, beweeg, en geniet van het lekker weer

dat eraan komt!

 

 

Veel liefs!