Cursus edelsmeden utrecht

Als professioneel sieradenontwerpster wil ik graag anderen in de gelegenheid stellen om hun eigen sieraden te leren maken. Heb je interesse en houd je ervan om met je handen bezig te zijn? Dan is een cursus edelsmeden een leuk idee voor jou! Een cursus edelsmeden is ontzettend leuk voor bijvoorbeeld een vriendinnendagje, team uitje of andere groepsactiviteiten waarbij je graag als groep lekker met je handen bezig bent.

 

Perfect uitje

Een cursus edelsmeden kan een perfect uitje zijn voor jou en je vrienden (of vriendinnen). Maar je kan het ook samen doen met je collega’s of met je familie. Bij mij kan je kiezen uit verschillende cursussen edelsmeden, waarbij je fantasie en je creativiteit geprikkeld worden. Wie wil er nou niet een leuke en unieke ring of oorbel maken? Je zal zeker indruk maken wanneer je met een mooi zelfgemaakt sieraad verschijnt op het volgende feestje.

 

Verschillende cursussen

In mijn atelier in Rosmalen kun je verschillende cursussen volgen. Ik heb per groep graag maximaal 6 mensen. De groep wordt bewust klein gehouden zodat ik eenieder de juiste aandacht kan geven en op de juiste manier kan begeleiden. Je kan kiezen voor het maken van een bolletjes ring: Tijdens deze cursus leer ik je hoe je zelf een zilveren bolletjes ring kan maken met (edel)steen. Je kan kiezen uit verschillende kleuren steentjes en verschillende formaten.

 

Je kan ook kiezen voor het maken van een unieke wikkelring: Bij deze cursus werk je met verschillende kleuren garen. Ik leer je het zagen van de uitsparingen in de ring. Daarna wordt de ring verder gesmeed om het later te versieren met verschillende kleuren draad of garen.

 

Een ander keuze is het maken van je eigen hanger: Tijdens deze cursus leer je een hangertje maken met verschillende cirkeltjes en edelstenen. Aan het einde van de cursus heb je een prachtig zelfgemaakte hanger. Je kan het zelf omdoen maar is ook leuk om als cadeau te geven.

 

Van Utrecht naar Rosmalen

Woon je in Utrecht en wil je ook graag leren edelsmeden dan is dit de perfecte kans. Vanuit Utrecht is het ruim drie kwartier rijden naar Rosmalen via de A2. Ook met de trein kan je ernaartoe. Je stapt dan in bij Utrecht Centraal Station, gaat richting Den Bosch centraal en stopt bij het station van Rosmalen. Je moet dan wel de sprinter pakken, in plaats van de intercity.

 

Wat te doen in Rosmalen

Na je cursus edelsmeden valt in Rosmalen nog heel wat te beleven. Zo kan je met de groep een bezoek brengen aan Wellness center de Thermen, De wonderlijke klim, kijk je je ogen uit in de Sint-Janskathedraal of genieten jullie van een leuke boottrip op de Binnendieze. Daarnaast is Rosmalen op kleine afstand van ’s-Hertogenbosch, dus je kan ook de stad ingaan om te winkelen, de prachtige binnenstad te bekijken met haar mooie kanalen. En in Den Bosch kan je héérlijk uiteten gaan. Zo ben je verzekerd van een heerlijk uitje!