sprokkelen

Bijzondere handgemaakte sieraden met stukjes hout.

 

Het enthousiasme voor het sprokkelen en het vinden van bijzondere stukjes hout spreekt uit deze sieraden. De schoonheid van onbehandeld hout heb ik vormgegeven in deze serie sieraden. In de 'jaar ring' heb ik de mooie jaarringen van deze houten schijf de vormgeving van de ring laten bepalen. Ik heb een houten jaarring vervangen door een gouden. De gouden jaarring staat voor een bijzonder jaar, jubileum of moment.

 


Houten ringen:Houten oorbellen:


kettingen Sprokkelen:


Houten broche:


 

Houten sieraden kopen

 

Ben je op zoek naar houten sieraden? Dan is mijn collectie "sprokkelen" de collectie iets voor jou. Deze sieraden worden gemaakt vanuit het enthousiasme om mooie stukjes hout te sprokkelen. Onbehandeld hout heeft een ongekende schoonheid. Zo vind je in deze collectie onder meer houten broches, houten kettingen, houten ringen en houten oorbellen welke gemaakt zijn met unieke stukjes hout. Ben je op zoek naar een speciaal of op maat gemaakte sieraad? Laat het me weten, ik denk graag met je mee. Je kan bij mij ook sieraden in opdracht laten maken.

 

Voor sieraden denk je niet als eerste aan hout als materiaal. Ik vind het juist interessant om met dit onverwachte materiaal te gebruiken in mijn sieraden. Ik zoek graag naar originele toepassingen voor bijzondere materialen. Al mijn houten sieraden worden gemaakt van verschillende soorten hout. Hierdoor heeft ieder ontwerp zijn eigen unieke uitstraling. Alle stukjes hout zijn maar eenmalig te gebruiken en natuurlijk niet exact hetzelfde, hierdoor is iedere houten sieraad uniek. 

 

Houten ring

Op deze pagina vind je een uitgebreid aanbod aan houten ringen. Deze ringen zijn voornamelijk gemaakt van hout gecombineerd met epoxy en een edelmetaal; zilver of goud. Ik gebruik zowel berkenbast wat een prachtige uitstraling heeft maar ook de jaarringen van takken zijn prachtig om te gebruiken in een ring. Ben je op zoek naar een speciaal type houten sieraad of een houten ring, maar kan je deze niet vinden? Laat het me weten. Ik maak ook sieraden in opdracht, zo kan ik exact creëren waar jij naar op zoek bent.