BLACK FRIDAY

Dit jaar doe ik niet mee aan Black Friday met hoge kortingen. Ik heb een paar weken geleden een superleuke Flash Sale gedaan op Facebook en ik heb besloten Black Friday op een andere manier in te gaan vullen. 

 

Mijn kracht is mooie dingen maken en daarom heb ik besloten om nieuwe ontwerpen te maken die aansluiten bij Black Friday. Ik heb me hierbij laten leiden door de kleur zwart.

 

ZWART JASJE

Ik heb een aantal bekende ontwerpen in een nieuw zwart jasje gestoken. Bijvoorbeeld de geborduurde ketting en de geborduurde oorbellen. Zelf vind ik deze kleurvariant heel erg geslaagd, zelfs een beetje chique!

 

ONYX

Speciaal voor Black Friday heb ik een aantal nieuwe sieraden gemaakt met onyx. Onyx is een mooie zwarte steen met bijzondere betekenis. Daarnaast zijn de sieraden prachtig voor de winter met de donkere kleur en ook geschikt voor de feestdagen bij bijvoorbeeld een mooie black dress. 

 


ZWARTE ONYX

Zoals eerder genoemd, heeft de Onyx steen een bijzondere werking. Onyx wordt ook wel gezien al beschermsteen. Onyx zet negativiteit om in positiviteit.

 

BESCHERMSTEEN

Het dragen van een sieraad met zwarte onyx kan kalmerend werken. Het is een goede steen voor mensen die makkelijk afgeleid of beïnvloed worden. Onyx kan je helpen in belastende en stressvolle situaties of als je veel piekert. De steen geeft kracht en doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken.

 

Fysiek heeft onyx een positieve werking op het gehoor, het zenuwstelsel, het immuunsysteem, het gebit, botten en de voeten.

 

 

 Geborduurde Sieraden

Sieraden met een vleugje handwerk

 

Een verrassende sieraden collectie waarin ik de authentieke borduurtechniek op een vernieuwende wijze heb toegepast. Hierdoor ontstaat er een mooi samenspel tussen een ouderwetse techniek met garens en een modern zilveren sieraad. Met deze sieraden wil ik laten zien dat er veel meer mogelijk is dan het borduren dat iedereen kent.

 

Speciaal voor Black Friday heb ik een aantal sieraden met zwart geborduurd. Er ontstaat een mooi contrast tussen het zilveren en het donkere borduurwerk. De zwarte kleur geeft de sieraden een neutrale uitstraling waardoor ze makkelijk te combineren zijn.

 

Altijd al een geborduurd sieraad gewenst maar zat de juiste kleur er niet bij? You can wear black at any time...

 Zwart geborduurd:


Onyx Sieraden

Beschermsteen

 

Het dragen van een sieraad met zwarte onyx kan kalmerend werken. Het is een goede steen voor mensen die makkelijk afgeleid of beïnvloed worden. Onyx kan je helpen in belastende en stressvolle situaties of als je veel piekert. De steen geeft kracht en doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken.

 

Ik vind deze betekenis ook mooi passen in deze gekke tijd van Corona waarin we allemaal wel stress ervaren of piekeren over hoe het nu verder moet. Daarom zijn deze sieraden ook heel mooi symbolisch om cadeau te doen. Je geeft iemand een mooie beschermsteen die kracht geeft, dat kunnen we in deze tijd zeker gebruiken.

 

In deze speciale serie sieraden heb ik onyx verwerkt in zilveren sieraden. Door de combinatie te maken tussen zwarte edelstenen en zilver ontstaan er subtiele maar ook een beetje stoere sieraden.Onyx sieraden:


ZWARTE sieraden

GEPATINEERDE SIERADEN

In mijn sieraden collecties zijn al veel sieraden met de kleur zwart. Door zilver te patineren krijgt het een mooie donkere kleur. Bij een aantal van mijn ontwerpen vind ik deze techniek erg mooi om te gebruiken. Bijvoorbeeld bij de takjes sieraden uit de After the storm collectie. Door de takjes te patineren krijgen ze een natuurlijk karakter en lijken het net echt takjes. 

 

ZWARTE PARELS

In mijn Zeeuwse knoop collectie heb ik het ouderwetse knoopje op een moderne manier verwerkt in stijlvolle sieraden. Door de toevoeging van kleine pareltjes en zilveren elementen ontstaan verfijnde sieraden die je met veel plezier zult dragen. De zwarte pareltjes geven de Zeeuwse knoop sieraden een mooie moderne en een beetje stoere uitstraling.