Moederdag

MOEDERDAG 2021

 

Dit jaar is het alweer de tweede Moederdag die we heel summier kunnen vieren vanwege corona. Vorig jaar hadden we zeker niet gedacht dat we een jaar later nog net zo streng zouden zitten qua maatregelen als toen.

 

Reden te meer om op een kleine, knusse manier Moederdag te vieren. Bijvoorbeeld: Gezellig samen ontbijten, iets lekkers bakken, een cadeautje uitpakken of opsturen of een fijne wandeling maken. 

 

Wees creatief en maak er samen een gezellige dag van!

 

Om je te inspireren voor Moederdag heb ik deze giftguide gemaakt met de leukste Moederdag cadeautjes.  

 

 

 

 


TIP

Een tip voor het uitzoeken van een cadeau is het geven van een set oorbellen, een armband of een mooie ketting. Deze sieraden zijn niet of nauwelijks afhankelijk van een maat en daarmee kan je iemand dus goed verrassen. 

 

POST CADEAU

Natuurlijk kan ik jouw bestelling ook direct versturen naar de gelukkige ontvanger. Ik verpakt het dan feestelijk zodat de ontvanger echt verrast wordt met een prachtig sieraad cadeau per post.

 

PERSOONLIJKE BOODSCHAP

Wil je een persoonlijke boodschap vermelden bij je cadeautje? Dat kan zeker, stuur me een mailtje met jouw tekst en ik zorg dat het cadeautje wordt ingepakt met jouw persoonlijke boodschap erbij. Je kunt je persoonlijke tekst ook vermelden in de opmerking bij je bestelling. 

 


ROZEN

Tijdens Moederdag worden veel rozen cadeau gegeven. Deze bloem staat symbool voor liefde.

 

SYMBOLIEK

De roos heeft een uitgebreide symboliek, dit verschilt per kleur maar ook per aantal. De rode roos staat bijvoorbeeld voor liefde, trouw, respect en vriendschap. Een rode roos betekent ook perfectie en schoonheid.

  

Een lichtroze of zalmkleurige roos staat voor zoet, elegant en romantiek. Maar roze rozen betekenen ook blijdschap en bewondering, je kunt deze kleur dus ook aan je geliefde geven, maar deze kleur wordt ook veel gebruikt in Moederdag boeketten. 

 

SIERAAD MET ROOSJE

Naast het geven van rozen zijn sieraden ook een perfect cadeau met Moederdag. De zilveren roosjes sieraden vind ik perfect passen bij deze dag. Een mooi subtiel sieraad met een roosje wat staat voor liefde.

 Roosjes Sieraden:

LEREN ARMBANDEN

Met het mooie weer op komst is het leuk om een armband cadeau te doen. We gaan weer korte mouwen dragen en onze armen krijgen een lekker kleurtje. Een perfect seizoen om je armen te versieren met een mooie armband.

 

SETS

De armbanden met kralenarmbandje ernaast zijn sets van twee verschillende armbanden die je met elkaar combineert. Een mooie complete set die mooi bij elkaar combineert. De armbanden zijn verstelbaar in maat en daardoor ook perfect als cadeautje als je haar polsmaat niet weet.  

 

De leren armbanden met magneetsluiting zijn op maat gemaakt. Bij de armbanden zie je voor welke polsomvang de armbanden geschikt zijn.

 

 

 Leren armbanden:

GEBORDUURDE SIERADEN 

 

Sieraden met een vleugje handwerk!

 

Een verrassende sieraden collectie waarin ik de authentieke borduurtechniek op een vernieuwende wijze heb toegepast. Hierdoor ontstaat er een mooi samenspel tussen een ouderwetse techniek met garens en een modern zilveren sieraad.

 

KLEUREN

De geborduurde sieraden zijn in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Maar wil je zelf kleuren kiezen? Dat kan zeker ook en neem hierover even contact met me op.

 

 

 

 

 

 Geborduurde sieraden:

ZEEUWSE KNOOPJES

 

Een prachtig traditioneel knoopje verwerkt in stijlvolle sieraden. 

 

In deze collectie heb ik het Zeeuwse knoopje verwerkt tot mooie fijne sieraden met een moderne twist. Door bijvoorbeeld het toevoegen van witte of zwarte pareltjes en zilveren elementen ontstaan er mooie moderne Zeeuwse knoop sieraden. 

 

Het ontwerp van de Zeelandse knoop is fijntjes opgebouwd met prachtige details. De bol in het midden wordt omringd door kleine bolletjes. Daaromheen ligt het delicate fijne draadwerk. Er wordt ook wel gezegd dat de vorm is gebaseerd op de bloem met de Latijnse naam Astranti: ‘Zeeuws knoopje’.

 

De collectie Zeeuwse knoop sieraden is uitgevoerd in zilver en bestaat uit diverse sieraden zoals een ring, kettingen en oorbellen.

 Zeeuwse knoop sieraden:

Reactie schrijven

Commentaren: 0