Maak kans op dit Awesome Winterpakket met 21 cadeaus!


Winnen - Awesome winterpakket

Misschien heb je het al wel voorbij zien komen op Instagram, de Winter Loop Giveaway waar wij aan meedoen. Samen met de deelnemers van het Sell your stuff online Content coach programma is er een geweldig cadeaupakket samengesteld voor één gelukkige winnaar.

Wat is een Loop giveaway?

Een Instagram Loop Giveaway actie is een Instagram winactie met een paar extra stappen. Je ontdekt hiermee (voor jou wellicht een aantal nieuwe) super leuke webshops via Instagram én je maakt ook nog eens kans op die hele mooie grote prijs.

Wat kun je winnen?

Heel veel dus in één keer. Uit alle deelnemers wordt één winnaar geloot en die ontvangt het mega cadeaupakket met 21 cadeaus! Met dit pakket maak je waarschijnlijk niet alleen jezelf blij, maar kun je ook anderen verrassen in deze saaie tijden.

Hoe maak je kans?

Ga dan snel naar ons Instagram account en vind dezelfde afbeelding die je hier ziet of klik op bovenstaande afbeelding. Daar staat precies wat je moet doen om kans te maken op al deze geweldige cadeaus! De loop giveaway loopt t/m 2-3-2021, daarna wordt de winnaar hier bekend gemaakt > @sellyourstuffonlineNL

Dit zijn de deelnemende webshops:

@beau_accesso @ietsmooisvoorjou @papiermier @bbttdesign @applepiepieces @spiffy_active @ikbenhip.nl @happywhatevercards @liefsuitveere @linnen.en.limoen @bygitte @hannehaves @houtmoed @jaylaajewelry @suez_thee @handmad_by_sjiek! @jewelswithflair @corinarietveld. 

 

❤️ DELEN=SWEET! 


Mijn weggever voor de win-actie:

Bamboe hanger turquoise

Deze bamboe hanger met geborduurd hartje is gemaakt met behulp van de laser-techniek. De combinatie van de moderne techniek lasersnijden en authentiek borduurwerk geeft deze ketting een bijzonder karakter.

 

De bamboe hanger is geborduurd met turquoise en grijstinten.

 

De zilveren bolletjes ketting is gepatineerd waardoor deze een mooie donkere kleur heeft wat perfect past bij de kleur van het borduurwerk en het donkere randje van het gelaserde hout.

 

De ketting is 80 cm lang. 

Veel succes! Groetjes, Corina


Reactie schrijven

Commentaren: 0