Sinterklaas

Op zoek naar een leuk Sinterklaascadeau? Op deze speciale Sinterklaas cadeaupagina vind je de leukste schoencadeautjes of een mooi pakje voor  pakjesavond. Ik heb overzichtelijke prijscategorieën gemaakt zodat je makkelijk een geschikt cadeautje kunt uitkiezen. 

 

SIERADEN

De sieraden zijn allemaal van een mooie kwaliteit; volledig van zilver en eventueel verguld met rosé of geelgoud. Een prachtig cadeau waar ze lang plezier van zal hebben. 

 

TIP

Een tip voor het uitzoeken van een sieraad als cadeau: Kies voor een set oorbellen of een mooie ketting. Deze sieraden zijn niet of nauwelijks afhankelijk van een maat en daarmee kan je iemand dus goed verrassen. 

 

CADEAUBON

Weet je niet precies wat je cadeau wilt geven? Geef dan een cadeaubon, deze wordt leuk verpakt waardoor je deze ook perfect cadeau kunt geven met Sinterklaas.  


*** Cadeautjes tot 15 euro ***


Leren armbanden

Deze collectie armbanden is gemaakt van leer in combinatie met gekleurde sliders en een glanzend kralenarmbandje.

 

Bij iedere armband is een mooie combinatie gemaakt van bij elkaar passende tinten. De mix van verschillende materialen geeft de armbanden een feestelijk tintje. 

 

De armbanden zijn verstelbaar in 4 verschillende maten en daardoor zowel voor smalle als bredere polsen geschikt.  Hierdoor zijn de armbanden ook erg leuk om cadeau te geven omdat ze bijna altijd passen. Collectie:


*** cadeautjes tot 35 euro ***

Kettingen:


Oorbellen:


Ringen:


Portemonnees:


Weet je niet wat je moet geven?

Cadeaubon

Vindt je een keuze maken lastig? Met een cadeaubon van Corina Rietveld geef je een bijzonder cadeau.

 

Unieke handgemaakte sieraden en een moderne trendy collectie geven de ontvanger van de cadeaubon een ruime keuze uit een mooi assortiment.

 

De cadeaubon kan worden ingeleverd in de webshop door de unieke code in te vullen. Het cadeau gegeven bedrag wordt dan verrekend met je bestelling in het winkelwagentje. De cadeaubon is verkrijgbaar met verschillende bedragen.

 

De cadeaubon wordt per post verstuurd in een feestelijke verpakking. Op verzoek is het ook mogelijk om de bon digitaal te versturen.  

 

Heb je vragen over de cadeaubon? Neem gerust contact met me op.cadeaubonnen:

Cadeaubon 10 euro
vanaf € 10,00
Cadeaubon 15 euro
vanaf € 15,00
Cadeaubon 20 euro
vanaf € 20,00
Cadeaubon 25 euro
vanaf € 25,00
Cadeaubon 40 euro
vanaf € 40,00
Cadeaubon 50 euro
vanaf € 50,00