Halloween

Ik had zelf nooit zoveel met Halloween... totdat we 3 jaar geleden meededen met Halloween in onze wijk. Ik was verrast door alle prachtig versierde huizen. Een geweldig evenement waarbij sommige bewoners alles uit de kast halen om hun huis en tuin griezelig te maken.

 

Van vaders met kettingzagen tot bewegende grafkisten en vliegende vleermuizen met geluid. Eén groot spookhuis! Superleuk en spannend voor de kinderen.

 

Maar natuurlijk zijn de snoepjes die ze ophalen ook een belangrijk onderdeel van de tocht. Bij ieder versierd huis krijgen ze iets lekkers waardoor ze zoveel mogelijk huizen willen bezoeken ook al vinden ze het heel spannend. 

 

Mij leek het leuk om dit jaar in te haken op Halloween. Daarom heb ik iets leuks bedacht... NO TRICK I TREAT ;-)Ik trakteer

Zoek de vleermuizen

Ik heb 4 vleermuizen verstopt in mijn webshop met een leuke prijs.

Zoek je mee?

 

Zodra je een vleermuis hebt gevonden met een prijs stuur je mij een reactie via Facebook met de locatie van de vleermuis en de prijs. Wie de vleermuis als eerste vind en zicht meld op Facebook wint de prijs.

 

Plaats je reactie onder het Halloween bericht op: https://www.facebook.com/corinarietveldjewelry.

 

Er zijn ook een aantal vleermuizen met kortingscode verstopt. Deze kortingscode mag je direct gebruiken in mijn webshop. (Geldig t/m 15 november 2020)

 Prijzen

WIN 1 VAN DEZE LEUKE PRIJZEN:

 


15% korting
Gratis oorbellen
Gratis portemonnee
Gratis armband