Zomer

Zomergevoel

 

Dit jaar is de zomervakantie voor ons allemaal een beetje anders dan normaal, veel mensen blijven thuis of gaan op vakantie in eigen land. Een prima alternatief natuurlijk! Er zijn dicht bij huis ook genoeg leuke dingen te doen die je anders misschien nooit gedaan zou hebben.

 

Hoogstwaarschijnlijk heb je de afgelopen weken nog nooit zoveel gewandeld en gefietst in je eigen omgeving als nu. Je ontdekt leuke en mooie plekken waar je anders nooit gekomen zou zijn. Bijvoorbeeld een leuke plek voor een picknick, een mooie zwemplas of een leuke speeltuin. 

 

Wij hadden de afgelopen weken al een beetje vakantiegevoel in ons eigen huis. We waren veel samen thuis en deden af en toe een bordspel zoals in de vakantie. Ook hebben we een fijn zwembad in de tuin opgezet zodat de kinderen heerlijk konden zwemmen op de mooie warme dagen. We hebben de tuin extra gezellig gemaakt en genieten regelmatig van een buitenlunch in het zonnetje.

 

 TERRASjes

 

Daarnaast is neerstrijken op een gezellig terrasje ook perfect voor het ultieme zomergevoel. 

 

De meeste terrasjes zijn nu extra aantrekkelijk zijn aangekleed door de horeca ondernemers die hun best doen om hun terrassen te vernieuwen, gezellig te maken, en uit te breiden met extra tafeltjes.

 

Ik vind het heerlijk dat we weer op een terrasje kunnen genieten met een lekker hapje en drankje. Voor mij hoort dit echt bij het ultieme zomer- en vakantiegevoel, samen met strand, zand en zon natuurlijk :-) 

 

Terras tip: Neem een grote portemonnee mee die gelijk kan functioneren als klein tasje. Deze leuke portemonnees zijn superhandig om je pasjes en telefoon in mee te nemen. Ideaal voor op een terrasje als je alleen het hoognodige mee wilt nemen.

 

Terras tip:GEÏNSPIREERD door de zee

 

Deze mooie gedetailleerde oorbellen zijn geïnspireerd door de zee. Het zeepaardje is een prachtig en bijzonder diertje wat mij inspireerde tot het maken van deze zilveren sieraden.

 

De knobbels of stekels, ook wel beenringen genoemd geven het zeepaardje een bijzondere vorm wat heel herkenbaar is voor dit diertje. Deze prachtige structuur vond ik erg mooi om te gebruiken en komt prachtig naar voren in het glanzende zilver. 

 

Naast deze bijzondere zilveren zeepaardjes oorbellen is er ook een ketting verkrijgbaar met een zeepaardje eraan. Prachtige sieraden die perfect passen bij de zomer!

 Zomer musthaves

 

Bij een nieuw seizoen horen nieuwe outfits. Alle warme kleding verdwijnt achterin je kast en het is tijd voor korte mouwen en blote benen. Wat is er dan leuker om je zomerkleding te combineren met leuke accessoires en sieraden. Leuke tasjes en portemonnees maar natuurlijk ook zomerse sieraden. 

 

Wat zijn nou typische zomerse sieraden? Over het algemeen zijn dat eenvoudige en subtiele sieraden. Bijvoorbeeld fijne kettinkjes en armbanden maar ook subtiele aanschuifringetjes die je leuk met elkaar kunt combineren.

 

Zilver staat erg mooi op een gebruinde huid. Bijvoorbeeld deze subtiele zilveren armbandjes, leuk met elkaar en andere sieraden te combineren tot een fijne zomerse look. 

 Summer shopping night

 

Hopelijk mag ik jullie binnenkort weer begroeten bij een echt 'live' evenement maar op dit moment is dat helaas nog niet mogelijk. Daarom organiseer ik weer een leuk online evenement: Summer Shopping Night.

 

Op zaterdagavond 4 juli zet ik leuke zomerse sieraden in de webshop en krijg je een klein cadeautje bij je bestelling. Wil je ook meedoen met de Summer Shopping Night? Meld je aan via de onderstaande link en je ontvangt tijdens de Summer Shopping Night een gratis cadeautje bij je bestelling. 

 

 

* Meld je aan en ontvang een e-mail uitnodiging voor de Summer Shopping Night op zaterdagavond 4 juli 2020.Zomerse sieraden

Oorbellen:


Kettingen:


Armbanden:


Fijne zomer!

 

Geef je liever een persoonlijk sieraad cadeau? Dat kan zeker, door bijvoorbeeld en persoonlijke tekst in een sieraad te laten graveren of iets naar eigen wens te laten maken geef je echte iets bijzonders. 

 

Neem dan contact op voor de mogelijkheden en ik help je graag verder. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0