ARNHEMSE STOCKDAGEN 2019

7 t/m 10 november 2019

 

Van 7 t/m 10 november ben ik weer in Arnhem te vinden tijdens de Stockdagen. Een bijzonder evenement waar je zowel mooie nieuwe collecties kunt bewonderen maar zeker koopjes kunt shoppen zoals: samples, restanten en oude collecties. Ik heb voor deze edities ook weer hele leuke aanbiedingen bij me maar ook weer nieuwe ontwerpen omdat ik mezelf graag blijf vernieuwen. Hieronder vind je meer informatie over de Arnhemse stockdagen en het deelnemers boekje.

 

Graag tot ziens in Arnhem!

Corina

 

 

BEKIJK HIER HET SPLINTER NIEUWE ONLINE PROGRAMMABOEKJE VAN DE EDITIE 2019


 

Ruim 115 ontwerpers en high-end winkeliers openen de deuren van hun voorraadkasten. Vier dagen lang kunt u door heel Arnhem terecht voor kleding, sieraden, tassen en accessoires van top ontwerpers voor mooie prijzen.  Maar ook voor stoffen, fournituren, samples en prototypes.

 

Ontwerpers zijn er tijdens de Arnhemse Stockdagen in alle soorten en maten. Gevestigde modehuizen, jonge mode- en designlabels, net afgestudeerden en high-end Arnhemse winkeliers bieden hun voorraden aan. Zowel mode als productontwerp komen voorbij. Van handgemaakt tot halffabricaat. Het levert een kleurrijk aanbod voor de bezoeker op. En dat is wat de Arnhemse Stockdagen net even anders maakt dan alle andere mode- en design markten: een laagdrempelig evenement met hoogwaardige kwaliteit.

 

 

Meer informatie vind je op: www.arnhemsestockdagen.nl