Open dag

 

Op 2de Pinksterdag organiseer ik een open dag in mijn atelier.

 

Lijkt het je leuk om te zien hoe mijn atelier er van binnen uit ziet en waar mijn ontwerpen vandaan komen? Tijdens deze open dag kan je binnen kijken in mijn atelier en alle sieraden in het echt bewonderen.

 

Ook zijn de eerste sieraden te zien van mijn nieuwe collectie 'After the Storm'.


 

 

 

Aanbiedingen en koopjes

 

 

Tijdens de open dag heb ik ook een koopjes tafel gemaakt met aantrekkelijke aanbiedingen:

 

* sieraden

* koopjes

* laatste exemplaren

* samples

* materialen

 

* fournituren


Advies op Maat

 

Naast het bewonderen van mijn vaste collectie is het ook mogelijk om jouw eigen ideeën te bespreken. Heb je zelf een idee voor het laten maken/vermaken van een sieraad? of iets te laten maken van oude sieraden? ik bespreek graag de mogelijkheden met je.


Cursus- workshop ruimte

 

Cursus- workshop ruimte

 

Tevens bied de open dag de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de cursus- en workshopruimte waar iedere week hard wordt gewerkt door mijn cursisten.

 

Volg jij de cursus en vind je het leuk om je gezin, familie of vrienden de cursusruimte te laten zien? Kom gezellig langs en geef ze een rondleiding in onze werkruimte. Natuurlijk mag je ze ook laten zien hoe dingen werken en misschien samen iets maken... 

 


Meld je gratis aan

 

Als je via de onderstaande knop laat weten dat je komt dan ontvang je een leuke Goodie Bag tijdens je bezoek aan mijn atelier.

(Ook is het voor mij handig om te weten hoeveel bezoekers ik ongeveer kan verwachten i.v.m. de hapjes en de drankjes.)

 

**Aanmelden is niet verplicht, zonder aanmelding ben je ook welkom. 

 

Graag tot 21 mei!

 

Bezoekadres: Westeind 6, 5245 NL Rosmalen.