VT wonen&design beurs

Shop till you drop!

 

Dit jaar is er een speciale shoppinghal tijdens de VT wonen&design beurs in Amsterdam. Hier kan je naar hartenlust shoppen voor de leukste en mooiste woonaccessoires. En natuurlijk ben ik er dit jaar ook te vinden met mijn sieradencollectie. De shoppinghal is ook apart van de woonbeurs te bezoeken. Een ticket kost 10 euro (+ tas cadeau!) en bestel je eenvoudig online. Wil je ook graag de woonbeurs bezoeken? dan koop je een reguliere kaart. Deze kost 16,50 euro. 

 

 

Bestel hier je kaarten: Tickets

 

 

Naast veel wooninspiratie en informatie vind je ook leuke kleine merken op de VT wonen&design beurs. Dit is wat de beurs voor mij ook aantrekkelijk maakt om zelf te bezoeken. In het jaar dat ik niet mee kon doen als deelnemer (ik was toen hoogzwanger van Jasmijn) heb ik er heerlijk zelf rondgesnuffeld om ideeën op te doen. Een aantal leuke merken die dit jaar ook meedoen zijn: Kus-sen,  Alittlecowsdream en Storytiles.

 

Ook het VT wonen huis is altijd erg mooi en inspirerend. Leuk om ideeën op te doen voor in je eigen interieur. Ook zijn er diverse workshops en adviseurs aanwezig om je te adviseren. 

 

 

Ieder jaar organiseert de beurs een Friends & Family-avond. Een gezellig avond voor vrienden, bekenden en klanten van de deelnemers. Op deze avond wordt je extra feestelijk ontvangen en kan je heerlijk over de beurs lopen en bij diverse stands genieten van een hapje en drankje.  

 

Deze avond vindt plaats op vrijdagavond 6 oktober van 18.00-21.00 uur. Binnenkort kan ik hier vrijkaarten voor weggeven dus houdt mijn Facebook en nieuwsbrief in de gaten. 

 

Lees meer over de beurs op: www.vtwonen.nl/wonen-design-beurs

 

Hopelijk tot ziens op de VT wonen&design beurs!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0