Stockdagen Arnhem

Ruim 125 ontwerpers en high-end winkeliers openen de deuren van hun voorraadkasten.

 

Tijdens de Stockdagen openen ruim  125 ontwerpers en high-end winkeliers de deuren van hun voorraadkasten. Van donderdag 22 t/m zondag 25 juni 2017 kan je heerlijk shoppen en snuffelen tussen de vele mooie producten zoals; kleding, sieraden, tassen en accessoires maar ook voor stoffen, materialen en prototypes kan je er prima terecht. 

 

Het hart van de Stockdagen is dit jaar de Eusebiuskerk in het centrum van Arnhem. Op deze bijzondere locatie ben ik ook te vinden met mijn sieraden. Tijdens de Stockdagen verkoop ik sieraden uit mijn reguliere collecties maar ook vind je sieraden voor hele aantrekkelijke prijzen uit 'oude' collecties of samples. Daarnaast zijn er ook diverse materialen en bijouterieën verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen.  

 

Bekijk hier heb programmaboekje van de Stockdagen en bezoek de website voor meer informatie:

 

Boekje

Website

 

 

Voor mij is dit evenement altijd een goede stok achter de deur om mijn atelier eens grondig op te ruimen en plaats te maken voor nieuwe materialen en ontwerpen. Vandaar dat dit één van mijn favoriete evenementen is. Ik neem al mijn kasten door en kijk wat ik niet meer gebruik en prijs deze edelstenen en andere materialen met aantrekkelijke prijzen zodat ik ruimte kan maken voor iets nieuws. Het geeft een goed overzicht van wat ik nog allemaal heb en ruimt ook lekker op in je hoofd. Met deze mooie materialen kan ik bezoekers die graag zelf aan de slag gaan blij maken.

 

Daarnaast bied het mij ook de mogelijkheid om sieraden van uitlopende collecties af te prijzen en extra aantrekkelijk te maken. Hierbij gaat het vaak om laatste exemplaren, bijvoorbeeld de overgebleven grote of kleine ring maten. Naast afgeprijsde sieraden en materialen vind je ook mijn reguliere collecties: geborduurde ringen, muizentrap sieraden, trendy sieraden e.a.

 

Kortom deze week ben ik heel lekker bezig met opruimen en uitzoeken, een heerlijke klus zo vlak voor de zomervakantie. Dan kan ik na de vakantie weer met een fijn opgeruimd atelier beginnen!

 

Hopelijk zie ik je bij de Stockdagen om heerlijk te shoppen en te profiteren van de aanbiedingen bij de vele leuke kramen en winkels. 

 

Tot dan!

groetjes, Corina

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0