Terugblik op het Feelgood & shopevent

Afgelopen weekend stond ik met mijn sieraden op het Feelgood & shopevent in Veghel. Een jaarlijks evenement waar webshops hun producten presenteren in kleine 'live' winkeltjes. Je vind er leuk verrassende producten en enthousiaste ondernemers. 

 

Mijn voorbereidingen begonnen al op vrijdagavond bij de opbouw van mijn stand. Nadat ik alle tafels en presentatie materialen in de auto had geladen reed ik naar Veghel om mijn plekje in te richten. Na een aantal keren met een volle kar op en neer te zijn gereden van de auto naar mijn plekje kon het opbouwen beginnen. Eerst de tafels in elkaar, mooi positioneren en vervolgens de foto en logo ophangen. Helaas was de plaat van mijn tafels wat beschadigd waardoor ik ook nog even met de verfroller aan de slag moest.

 

Heen en weer 'Karren'

Vers in de verf


 

 

Zaterdagochtend om 8:25 stond ik weer paraat om mijn sieraden netjes te gaan inrichten. Er waren al standhouders aanwezig om ook de laatste puntjes op de i te zetten... wat een job ;-) Om 10:00 lag alles er netjes bij en was ik klaar voor het evenement. De eerste bezoekers waren ook echt om 10:00 uur binnen en dat liep lekker door tot zondagavond 18:00.

 

Het was een superleuk evenement met geïnteresseerde bezoekers. Ik heb veel leuke gesprekken gehad en veel mogen uitleggen over mijn ontwerpen. Het evenement had een fijne ongedwongen sfeer in een prachtige omgeving. En er zijn gelukkig ook heel wat sieraden met de bezoekers mee naar huis gegaan :-)

 

Kortom een zeer geslaagd weekend en hopelijk tot een volgende editie!

 

Mijn sieraden presentatie klaar voor het Feelgood en shopevent. 


video: een kijkje in mijn presentatie