Binnenkort het Feelgood & shopevent

Binnenkort ben ik 'live' te zien met mijn sieraden tijdens het Feelgood & shop event in Veghel. Tijdens dit evenement presenteer en verkoop ik sieraden uit diverse collecties waaronder: borduursieraden, muizentrap sieraden, Zeeuwse knoop sieraden en sprokkel sieraden.

 

Vorig jaar ben ik zelf even gaan shoppen om te kijken wat voor evenement het is en ik kwam met een tas vol spullen terug... Kortom een superleuk evenement om een middag door te brengen en mooie dingen te bekijken en shoppen. Ik hoop jullie daar te zien!

 

Corina

 


FEEL GOOD & SHOP EVENT - HET LEUKSTE FEELGOOD, LIFESTYLE EN SHOPEVENT VAN 2017

 

Naar hartenlust shoppen bij geweldige webshops, je laten meevoeren door de relaxte sfeer en ondertussen genieten van bites & drinks bij hippe foodtrucks. Op 25 en 26 maart 2017 opent het Feel Good & Shop Event voor de derde keer haar deuren. Een pop-up shopwalhalla waar de feel good vibes je om de oren vliegen!

 

Net als voorgaande jaren vindt Feel Good & Shop Event plaats op het terrein van CHV Noordkade in Veghel. Op zaterdag 25 maart en voor het eerst ook op zondag 26 maart wordt deze prachtige industriële locatie omgetoverd tot een inspirerend pop-up winkelcentrum met meer dan 100 webshops en food trucks. Hét feel good event waar je kunt ontdekken, beleven, proeven, bewonderen en heerlijk kunt shoppen!

 

Feel Good & Shop Event - Daar wil je bij zijn!

De eerste twee edities van Feel Good & Shop Event waren een overweldigend succes. Dat is ook niet zo gek, want zodra je binnenstapt in het shopwalhalla word je ondergedompeld in de feel good vibes. Alle toffe webshops die je kent van Facebook en Instagram staan hier live voor je klaar om hun nieuwste producten aan jou te presenteren. Bezoek je favoriete shops in het echt en ontdek nieuwe shoppareltjes. Ontmoet het gezicht achter de shop, bewonder de mooie designs en producten en laat je inspireren. De tweedaagse beurs vol (web)shops, feelgood inspirators, workshops en foodtrucks wordt dit jaar wederom een feest. Dit wil je niet missen!

 

Shoppingmadness

Ook tijdens de derde editie  zal er een mooie line-up zijn en kun je shoppen bij meer dan 100 webshops uit heel Nederland en België. Er is een ruim aanbod aan producten op het gebied van fashion, modeaccessoires, lifestyle, reizen, stationery, wonen, styling en nog veel meer. Het event richt zich op de moderne vrouw, die houdt van gezelligheid en graag op de hoogte blijft van de laatste trends. Je kunt lekker met je vriendinnen, je zus of je moeder shoppen en je laten verrassen door alles wat je ziet! Benieuwd naar de shops die deze dagen aanwezig zullen zijn? Bekijk dan welke deelnemers zich tot nu toe hebben aangemeld en deze dagen zullen zorgen voor een enorme dosis shopplezier en inspiratie.

 

Save the date

Wil je dit hippe lifestyle event niet missen? Noteer 25 en 26 maart 2017 dan nu alvast in je agenda. Beide dagen kun je van 10.00 tot 18.00 uur naar hartenlust shoppen en inspiratie opdoen aan de Noordkade in Veghel. Bestel je entreeticket alvast via www.feelgoodshopevent.nl. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 7,00 (volwassenen) en € 5,00 (kinderen 4 t/m 10 jaar) en geldig op 1 dag, zaterdag 25 of zondag 26 maart. Op de dag zelf kun je ook een entreebewijs kopen aan de kassa. Prijzen zijn dan € 10,00 / € 7,00 voor kinderen 4 t/m 10 jaar. Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.

 

Kom 25 en 26 maart gezellig shoppen op het Feel good & Shop Event.

Bezoek - beleef – ontdek - geniet – proef - shop en bewonder!