Frisse start van het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar is begonnen en januari is heel koud... Vandaag kijk ik vanuit mijn atelier uit op een winters landschap. Hier en daar ligt nog een plukje witte sneeuw van de afgelopen dagen en natuurlijk ijs op de sloot. 

 

Fijn om binnen in een warm atelier te mogen werken aan prachtige sieraden en een plan bedenken voor het komende jaar.

 

Er staan veel dingen op mijn lijstje; de designer tool promoten en een mooi plek op de website geven. Hoe gaaf is het dat je nu een eigen geborduurde ring kunt ontwerpen? De eerste mooie ontwerpen en ideeën zijn al uitgevoerd in echte ringen. Heel leuk om te zien wat voor ideeën iedereen heeft en hoe uiteenlopend het kan zijn. 

 

Daarnaast wil ik graag een nieuwe website opzetten voor mijn sieraden collecties en een aparte website voor de cursus edelsmeden. Door hier een tweedeling in te maken hoop ik meer rust en ruimte op beide websites te krijgen. De cursuswebsite zal voornamelijk informatie geven over de cursus edelsmeden en workshops. Daarnaast wil ik een beter blog bij te houden van jullie prachtige werkstukken welke gemaakt worden tijdens deze lessen. De sieraden website zal vooral toegespitst zijn op mijn sieradencollecties en atelier. Je vind hier mijn sieraden, achtergrond informatie en inspiratie voor mijn ontwerpen.

 

Ook staat het maken van een nieuw ontwerp/collectie op mijn planning. Ik zou graag weer eens iets heel nieuws toevoegen aan mijn huidige collecties... Kortom genoeg plannen voor dit nieuwe jaar. Dus een goede frisse start van dit jaar! heel toepasselijk met mijn snowboots en handschoenen naast mijn bureau ;-)

 

Corina