Kerst


KERSTCADEAU KOPEN 2020

Dit jaar zal kerstinkopen doen anders zijn dan andere jaren. Geen overvolle winkels en extra koopavonden om je kerstcadeautjes te shoppen. Graag inspireer ik je met deze giftguide om de leukste cadeautjes uit mijn collectie online te bestellen. 

  

TIP

Een tip voor het uitzoeken van een cadeau is het geven van een set oorbellen of een mooie ketting. Deze sieraden zijn niet of nauwelijks afhankelijk van een maat en daarmee kan je iemand dus goed verrassen. 

 

POST CADEAU

 

Natuurlijk kan ik jouw bestelling ook direct versturen naar de gelukkige ontvanger. Ik verpakt het dan feestelijk zodat de ontvanger echt verrast wordt met een prachtig sieraad cadeau per post.

 

 


HANDGEMAAKTE SIERADEN

 

In mijn atelier werk ik aan mooie handgemaakte sieraden. Voor mijn ontwerpen gebruik ik diverse materialen en technieken die het sieraad een verrassend karakter geven. 

 

Verras haar met een prachtig pakje onder de kerstboom met daarin een bijzonder handgemaakt sieraad. Met een keuze uit mijn collectie geef je altijd een prachtig cadeau wat met aandacht is gemaakt en met veel liefde is ontworpen.

 

SIERAAD OP MAAT

Wil je origineel uit de hoek komen? Dan kan je ook kiezen voor een sieraad op maat laten maken. Neem hiervoor tijdig contact met me op zodat ik de tijd heb om aan jouw persoonlijke opdracht te werken en iets moois kan maken voor de feestdagen.

 

CADEAUBON

Weet je niet precies wat je cadeau wilt geven en laat je hem of haar liever zelf de keuze? Geef dan een cadeaubon, deze wordt leuk verpakt en voorzien van een klein cadeautje waardoor je deze ook perfect onder de boom kunt leggen als kerstgeschenk. 

 

 

 Cadeau tot 20 euro

cadeau tot 40 euro

cadeau tot 60 euro

cadeau vanaf 60 euro

cadeaubon

Cadeaubon
€ 10,00
Cadeaubon
€ 15,00
Cadeaubon
€ 20,00
Cadeaubon
€ 25,00
Cadeaubon
€ 40,00
Cadeaubon
€ 50,00