veren sieraden

 

Stijlvolle en hippe veertjes!

 

Deze verfijnde veertjes sieraden zijn een leuke aanvulling van je eigen sieraden collectie. Door de neutrale uitstraling zijn ze erg leuk te combineren met iedere out-fit. De diverse sieraden; oorbellen, armband en kettingen zijn erg mooi met elkaar te combineren tot een set. Door de kleine prijsjes zijn ze zeker ook geschikt als leuke cadeautjes!  De veertjes sieraden zijn gemaakt van gerhodineerd zilver.

 

VEERTJES SIERADEN

 

Op deze pagina vind je alle sieraden die gemaakt zijn met veertjes. De veertjes collectie bestaat uit kettingen, oorbellen en oorstekers. Deze sieraden zijn zorgvuldig uitgezocht en ingekocht als aanvulling op de handgemaakte sieraden van Corina Rietveld. Veertjes sieraden zijn gemaakt van gerhodineerd zilver, dit betekend dat er een stevige beschermende laag omheen zit en je de sieraden dus niet te poetsen.

 

Deze veertjes sieraden zijn perfect voor een "normal day at the office", voor een festival of tijdens het uitgaan, of natuurlijk voor een prachtige outfit tijdens jouw vakantie. Naast onze populaire veer-sieraden vind je op deze website nog veel meer, zoals: Zeeuwse sieraden, houten sieraden, of zelfs een cursus edelsmeden!