Ketting dennenappel:

Ketting dennenappel - ketting 2 mm bij 50 cm Angélique

 

Dit subtiele kettinkje is gemaakt van een klein zilveren dennenappeltje gecombineerd met een dun collier van echt zilver. Het dennenappeltje is gegoten van 925 zilver en daarna gepatineerd waardoor de binnenkant van de dennenappel een zwarte kleur heeft gekregen. Dit geeft het dennenappeltje meer diepte en een natuurlijke uitstraling. Een prachtig kettinkje wat door zijn eenvoud mooi past bij iedere outfit, een sieraad wat je veel zult dragen.

 

* Gratis verzending binnen Nederland

* Levertijd 3-5 werkdagen

* Mooi verpakt in cadeauverpakking 

* Handgemaakt - maatwerk mogelijk

* Betaalmogelijkheden; IDEAL, Paypal, vooraf overmaken op bankrekening.  

 

Het dennenappeltje is gegoten van massief zilver (925)

De lengte van de ketting is verkrijgbaar in diverse lengtes, op verzoek kan er ook een andere lengte of ander collier worden geleverd. De kettingen van 38-50 cm zijn 1 mm dik, de ketting van 60 cm is 1,2 mm dik. 

De afmeting van het dennenappeltje is ca. 12 mm x 7 mm.

 

Ketting dennenappel - ketting 2 mm bij 50 cm Angélique

€ 56,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen

handig:

Hagerty Zilver Goud Glans Poetsdoekje

 

Professioneel Juwelen & Sieraden Doekje van 9 x 12 cm. 

 

Met dit sieradendoekje van Hagerty reinig je al jouw sieraden in een handomdraai! Dit doekje bevat het beroemde R-22, waardoor uw sieraden niet alleen eenvoudig en snel helemaal schoon zijn, maar ook voor langere tijd zijn gevrijwaard van nieuwe aanslag.

 

Door eenvoudig te wrijven met dit handige poetsdoekje verdwijnt de aanslag en glimmen jouw sieraden weer mooi.  Dit geïmpregneerd doekje herstelt de glans van zilver, goud, platina, diamanten, saffieren en robijnen.

 

poetsdoekje

€ 2,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen