Blaadjes ring met labradoriet

 

In deze mooie handgemaakte ring zijn stijlvolle zilveren elementen gecombineerd met een bijzondere steen: Labradoriet. De ring is voorzien van een sierlijke zetting met een fijn gedetailleerd randje. Naast de zetting zijn twee zilveren blaadjes gezet die de ring een mooi natuurlijk karakter geven. De ring is helemaal van zilver gemaakt in combinatie met een prachtige edelsteen die groen, grijs, geel en blauwtinten heeft. (Alle stenen zijn uniek en kunnen dus van kleur verschillen)

 

* Gratis verzending binnen Nederland

* Levertijd 5 - 8 werkdagen

* Mooi verpakt in cadeauverpakking 

* Handgemaakt - maatwerk mogelijk

* Betaalmogelijkheden; IDEAL, Paypal, vooraf overmaken op bankrekening.  

 

 

Werking en betekening Labradoriet:

Een labradoriet is nooit hetzelfde en kan verschillende kleuren hebben. Meestal zie je de stenen met groene, blauwe en goud/gele tinten maar de steen kan ook oranje, rood of grijze tinten hebben. Dit kleurenspel komt door de talrijke plaatvormige insluitsels die het licht breken, ook wel labradoriseren genoemd.

 

De labradoriet werkt beschermend en helpt je om je eigen weg te vinden en dicht bij jezelf te blijven. De steen beschermt je eigen energieveld tegen negatieve invloeden uit je omgevingen en tegen mensen die energie bij je wegnemen. De edelsteen vermindert angst en geeft kracht, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen.

 

Blaadjes ring met labradoriet

€ 175,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen