Workshop hanger maken

ZILVEREN HANGER MET CIRKELS

 

Tijdens deze workshop ga je aan de slag om zelf een hanger met cirkels en edelsteen te maken. De foto hiernaast laat een voorbeeld zien van wat mogelijk is. Doordat je zelf het aantal cirkels kunt kiezen en het formaat kunt bepalen,  kan je de hanger helemaal naar eigen wens ontwerpen. Je hebt tijdens de workshop de keuze uit diverse kleuren stenen.

 

Doordat je zelf jouw materialen gaat uitkiezen ontstaan er uiteindelijk allemaal verschillende hangers. Dit zorgt ervoor dat jullie allemaal met een unieke eigen hanger naar huis gaan aan het einde van de workshop.

 

De workshop is inclusief:

* Materialen voor de ring

* Koffie/thee + wat lekkers

 

De workshop duurt workshop ca. 4 uur. Hou rekening met uitloop; ik zorg altijd dat iedereen zijn sieraad af heeft en met een mooie zelfgemaakte hanger naar huis gaat. 

Prijzen workshops:

 

Geplande workshops: 85 euro per persoon.

(Zodra ik 4-6 inschrijvingen heb voor een geplande workshop heb ik voldoende aanmeldingen om de workshop door te laten gaan.)

 

Zelf een workshop plannen:

Bij 4-6 personen: 85 euro per persoon

Bij 3 personen: 105 euro per persoon

Bij 2 personen: 125 euro per persoon

 

*De prijzen zijn inclusief materialen.

 


Wat ga je allemaal doen tijdens de workshop:

We starten de workshop met een korte uitleg. Ik laat jullie de materialen zien en jullie kiezen zelf een steen en het gewenste zilver. Vervolgens gaan jullie een ontwerp maken voor de hanger.

 

Vervolgens gaan jullie onder mijn begeleiding aan de slag met het bewerken van de materialen. Hierbij komen diverse technieken aan bod zoals: zagen, vijlen, schuren polijsten en solderen.

 

Het is een leuke, actieve workshop waarbij je echt aan het werk gaat om je eigen hanger te creëren. 

 

Materialen kiezen

Solderen

Materialen op maat zagen

Polijsten

Cirkels buigen

Steen zetten