Workshop hanger maken

ZILVEREN HANGER MET STEENTJE

 

Tijdens deze workshop ga je aan de slag om zelf een hanger met steentje te maken. De foto hiernaast laat een voorbeeld zien van wat mogelijk is. Doordat je zelf het formaat van de cirkel kan bepalen en de kleur van het steentje kunt kiezen, kan je de hanger helemaal naar eigen wens ontwerpen. 

 

Doordat je zelf jouw materialen gaat uitkiezen ontstaan er uiteindelijk allemaal verschillende hangers. Dit zorgt ervoor dat jullie allemaal met een unieke eigen hanger naar huis gaan aan het einde van de workshop.

 

De workshop is inclusief:

* Materialen voor de hanger

* Koffie/thee + wat lekkers

 

De workshop duurt workshop ca. 4 uur. Hou rekening met uitloop; ik zorg altijd dat iedereen zijn sieraad af heeft en met een mooie zelfgemaakte hanger naar huis gaat. 

Prijzen workshops:

 

Geplande workshops: 95 euro per persoon.

(Zodra ik 4-6 inschrijvingen heb voor een geplande workshop heb ik voldoende aanmeldingen om de workshop door te laten gaan.)

 

Zelf een workshop plannen:

Bij 4-6 personen: 95 euro per persoon

Bij 3 personen: 115 euro per persoon

Bij 2 personen: 135 euro per persoon

 

*De prijzen zijn inclusief materialen.

 


Wat ga je allemaal doen tijdens de workshop:

We starten de workshop met een korte uitleg. Ik laat jullie de materialen zien en jullie kiezen zelf een steen en het gewenste zilver. Vervolgens gaan jullie een ontwerp maken voor de hanger.

 

Vervolgens gaan jullie onder mijn begeleiding aan de slag met het bewerken van de materialen. Hierbij komen diverse technieken aan bod zoals: zagen, vijlen, schuren polijsten en solderen.

 

Het is een leuke, actieve workshop waarbij je echt aan het werk gaat om je eigen hanger te creëren. 

 

Hamerslag maken

Solderen

Hamerslag

Steen zetten

Solderen

Hanger met steentje