Workshop ring met steen

Nog 1 plek beschikbaar!

Datum 17 januari 2020:  10:00 - 15:00 uur

ZILVEREN BOLLETJES RING MET EDELSTEEN

 

Tijdens deze creatieve workshop ga je aan de slag om zelf een zilveren ring met (edel)steen te maken. De foto hiernaast laat een voorbeeld zien van hoe de ring er ongeveer uit gaat zien. Je hebt tijdens de workshop de keuze uit diverse soorten zilverdraad voor de ring. Bijvoorbeeld; bolletjes, vierkant, plat of rond. Ook kan je kiezen uit diverse kleuren stenen. Doordat je zelf jouw materialen gaat uitkiezen ontstaan er uiteindelijk allemaal verschillende ringen. Dit zorgt ervoor dat jullie allemaal met een unieke eigen ring naar huis gaan aan het einde van de workshop.

 

De workshop is inclusief:

* Materialen voor de ring.

* Koffie/thee + wat lekkers en een broodje.

 

Afhankelijk van de grote van de groep duurt de workshop 4-5 uur. Hou rekening met uitloop; ik zorg altijd dat iedereen zijn ring af heeft en met een mooie zelfgemaakte ring naar huis gaat. 

 

Prijs: 65 euro per persoon.

Prijs van de workshop:

 

De workshop wordt gegeven op vrijdag 10 januari 2020 van 10:00 - 15:00 uur. (Houd rekening met wat uitloop.)

 

Ik heb plek voor 4 tot 6 personen bij deze workshop,  de prijs is 65 euro per persoon. Dit is inclusief materialen, koffie/thee, wat lekkers en een broodje voor de lunch. Mocht ik te weinig aanmeldingen krijgen dan behoud ik me het recht voor om de workshop te annuleren.

 


Wat ga je allemaal doen tijdens de workshop:

We starten de workshop met een korte uitleg. Ik laat jullie de materialen zien en jullie kiezen zelf een steen en het gewenste zilver. Vervolgens gaan we jullie ringmaten opmeten en uitrekenen hoe groot de ring moet worden.

 

Vervolgens gaan jullie onder mijn begeleiding aan de slag met het bewerken van de materialen. Hierbij komen diverse technieken aan bod zoals: zagen, vijlen, schuren polijsten en solderen.

 

Het is een leuke, actieve workshop waarbij je echt aan het werk gaat om je eigen ring te creëren. 

 

Materialen kiezen

Ring rond slaan

Polijsten

Materialen op maat zagen

Ring solderen

Steen zetten

Solderen

Onderdelen schuren

Eindresultaat