veren sieraden

 

Stijlvolle en hippe veertjes!

 

Deze verfijnde veertjes sieraden zijn een leuke aanvulling van je eigen sieraden collectie. Door de neutrale uitstraling zijn ze erg leuk te combineren met iedere out-fit. De diverse sieraden; oorbellen, armband en kettingen zijn erg mooi met elkaar te combineren tot een set. Door de kleine prijsjes zijn ze zeker ook geschikt als leuke cadeautjes!  De veertjes sieraden zijn gemaakt van gerhodineerd zilver.

Veertjes sieraden

Op deze pagina vind je alle sieraden die gemaakt zijn met veertjes. Op deze pagina vind je kettingen, oorbellen en oorstekers. Deze sieraden zijn handgemaakte sieraden van Corina Rietveld. Veertjes zijn perfect voor de warmere maanden. Veren verwerkt in sieraden is een grote trend, deze zal je niet ontgaan zijn. Doordat er veel mogelijkheden zijn met veren in jouw sieraden, is de kans groot dat er altijd wel iets tussen zit dat bij jou en jouw stijl past. 

 

Deze veertjes sieraden zijn perfect voor een "normal day at the office", voor een festival of tijdens het uitgaan, of natuurlijk voor een prachtige outfit tijdens jouw vakantie. Naast onze populaire veer-sieraden vind je op deze website nog veel meer, zoals: Zeeuwse sieraden, houten sieraden, of zelfs een cursus edelsmeden!