trendy sieraden

 

Echte musthaves volgens de laatste trends!

 

In mijn collectie trendy sieraden vind je sieraden die aansluiten bij de laatste trends op het gebied van mode, styling en sieraden. De sieraden uit deze collectie zijn niet door mij gemaakt maar ingekocht. Hierbij let ik op de kwaliteit van de materialen en of de ontwerpen aansluiten bij mijn eigen werk.  Ik vind het belangrijk dat deze trendy items betaalbaar zijn maar zeker ook een goede kwaliteit hebben en niet verkleuren naar verloop van tijd. Je vind hier mooie items om te combineren met je outfit maar ook zijn de trendy sieraden erg leuk om cadeau te geven. 

Ring rondje dicht zilver
€ 20,00 € 12,50
Ring glad met zirkonia
€ 15,00 € 25,00 / none

Op mijn website vind je een groot aanbod aan trendy sieraden. Al deze sieraden zijn zorgvuldig geselecteerd door mij, Corina Rietveld. De ingekochte sieraden koop ik in bij een juweliers groothandel waarbij de kwaliteit voorop staat. De trendy sieraden zijn gemaakt van zilver en sommige modellen zijn voorzien van een afwerking met goud, rosé goud of rhodium. Bij het inkopen van de sieraden kijk ik naar de huidige trends op het gebied van sieraden en daarnaast kijk ik of ze goed te combineren zijn met de sieraden uit mijn handgemaakte collecties. 

 

Naast de ingekochte collectie sieraden maak ik graag mijn eigen handgemaakte sieraden. Kijk voor originele sieraden en unieke ontwerpen eens bij deze sieradencollecties:

Kan je de sieraden die je zoekt helaas toch niet helemaal vinden? Laat het me weten, ik maak ook sieraden op maat. Zo kan ik precies het sieraad maken waar jij naar op zoek bent.

 

Mijn trendy sieraden

Ben jij ook enorm dol op de nieuwste mode? Houd jij de laatste trends ook altijd goed in de gaten? En shop jij ook het liefst ieder seizoen de nieuwste trends bij elkaar? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Hier vind je de meest trendy sieraden van het moment.

 

Als je graag up-to-date blijft van de laatste updates, dan zijn bijpassende sieraden van groot belang. De meest trendy sieraden vind je gewoon hier, in onze webwinkel.

 

Maar wat is precies een trend? En wie bepaald wat de volgende trend zal gaan worden? Trends worden altijd al ruim van tevoren bepaald door verschillende mode en sieraden ontwerpers. Trendwatchers van verschillende grote merken houden alle ontwikkelingen op het gebied van mode en sieraden goed in de gaten en kunnen zo voorspellen wat het aankomende seizoen, volgend jaar en zelfs over enkele jaren de trend zal zijn.

 

De inspiratie voor deze trends wordt gehaald uit onder meer andere culturen. Zo kijken verschillende landen en continenten erg naar elkaar, vooral om te kunnen beslissen wat een echte trend zou kunnen zijn voor het seizoen wat in het andere land juist normaler is.

 

Daarnaast wordt gekeken naar onder meer kleuren, patronen en materialen. Een ontwerper laat zich inspireren en voeden door de informatie van deze trendwatchers, zodat zij een zo goed mogelijk ontwerp kunnen creëren.

 

Hoe lang blijven sieraden trendy?

De term betekend dat dit iets langer zal duren dan een hype, een hype is immers maar van korte duur. Je ziet op dit moment dat de fijne sieraden die al een tijdje de trend zijn,  vrij lang blijven. De gebruikte vormen veranderen wel een beetje, maar het fijne van de sieraden en het combineren van diverse fijne sieraden blijft momenteel erg hip.

  

Trendy sieraden online kopen

De leukste trendy sieraden koop je gewoon hier, op Corinarietveld.nl. Ik verzend alle sieraden vanaf €30 gratis, daaronder betaal je slechts €1,95 voor het verzenden. Ook het verzenden naar het buitenland is geen probleem, hiervoor kunnen  we van tevoren even afstemmen wat de verzendkosten zouden zijn.

 

Wil jij trendy sieraden cadeau doen? Dat kan natuurlijk ook. Ik kan de bestelling naar jou of naar de gelukkige sturen. Wil je hem of haar verrassen met een op maat gemaakt sieraad? Neem dan contact met me op om door te nemen wat het beste bij hem of haar zou passen.

 

Wat vind je nog meer op mijn website?

Naast het maken en aanbieden van sieraden vind je op mijn website ook informatie over de cursus edelsmeden. Daarnaast zijn dit de populaire items en pagina’s: