Moederdag

 

ONTBIJT OP BED 

Wil jij je moeder verrassen met Moederdag? Er zijn natuurlijk verschillende leuke manieren om haar te verwennen. Een lekker ontbijtje bijvoorbeeld. Zo kwam ik deze tips tegen die er zeker voor zorgen dat je een mooi ontbijtje in elkaar kunt zetten: https://koken.vtm.be/blog/moederdag-verwen-de-mama-met-een-luxe-ontbijt-op-bed

 

Ontbijt op bed

 

 

DIY MOEDERDAGCADEAU

Maar het zelf maken van een Moederdag cadeau doet het ook altijd goed. Ik krijg altijd de mooiste knutselwerkjes van mijn kinderen maar het is natuurlijk ook heel leuk om zelf iets moois te maken voor je moeder of om samen met de kinderen iets leuks te knutselen voor Moederdag. Deze ideeën kwam ik tegen op Pinterest en vond ik erg leuk: https://nl.pinterest.com/corinarietveld/moederdag-cadeaus-maken/

 

DIY Moederdag cadeau

 

* leuk om zelf te maken

* beschrijving op Pinterest

* bijzonder zelf gemaakt cadeautje

 

 

VERRAS HAAR MET EEN SIERAAD

Maar een mooi cadeau is natuurlijk ook heel leuk met Moederdag. Daarom heb ik een aantal mooie sieraden geselecteerd voor dit blog die haar zeker blij maken. Ik zorg ervoor dat het mooi voor je ingepakt is met een klein extraatje ;-) Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen aan het pakketje en direct naar haar laten opsturen? Dat kan, geef je wensen door bij je bestelling.

 

Mijn tip voor een moederdagcadeau: kies uit oorbellen, een ketting of armband. Deze zijn niet afhankelijk van de maat zoals bij ringen. Zo kan je haar echt verrassen!

LIEFDEVOL PAKKETJE

Jouw cadeautje wordt gratis extra leuk verpakt voor Moederdag:

 

* Cadeauverpakking

* Hartjes

* Lekkere thee

* Lief kaartje

 

SPECIAAL VOOR MOEDERDAG 

Ik heb speciaal voor Moederdag een aantal leuke cadeau sets gemaakt. Hierin is een clutch (tasje) of portemonnee gecombineerd met een mooie armband. De prijs is 25 euro voor de complete set. Deze sets zijn beperkt op voorraad dus zeker een origineel cadeau wat niet iedere moeder krijgt! Daarnaast zijn subtiele zilveren sieraden ook een goede tip. Deze hebben een mooie kwaliteit en zijn makkelijk te combineren haar eigen sieraden. Kijk eens op de pagina: Moederdag,  voor meer tips voor leuke Moederdag cadeau's.